< Terug naar alle leden

Nestlé Nespresso SA Branche: Lifestyle en retail, Overig lifestyle en retail

Bedrijfsomschrijving

Koffie staat centraal in alles wat we doen en de tevredenheid van de klant is dé reden waarom we het doen.

Ons verhaal begon met één simpel idee: iedereen zou de perfecte kop koffie moeten kunnen zetten. Iets waar we vandaag de dag nog steeds in geloven en daarom vinden we het leveren van koffie van de hoogste kwaliteit en duurzaam mogelijk, zo belangrijk.

Om dit te bereiken streven we continu naar innovatie. Onze koffie-experts zoeken naar 's werelds meest exclusieve koffiesoorten en creëren nieuwe melanges door middel van een zeer streng koffieselectieproces. We creëren uitzonderlijke koffie-ervaringen door ons koffiesysteem voortdurend opnieuw uit te vinden, en de manier waarop koffieliefhebbers van onze koffie kunnen genieten, waardoor de koffiecultuur op wereldwijde schaal wordt getransformeerd.

We zijn vastbesloten om een positieve impact te maken. Als onderdeel van onze inzet werken we samen met meer dan 120.000 boeren wereldwijd via ons Nespresso AAA Sustainable Quality™-programma. Deze samenwerking stelt ons in staat om koffie van unieke regio's te verkrijgen en tegelijkertijd bij te dragen aan duurzame landbouwpraktijken. Bovendien zijn we er trots op om aan te kondigen dat we sinds 2022 ook gecertificeerd zijn als B-Corp. Dit betekent dat we voldoen aan strenge normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en verantwoordelijkheid. We zetten ons in voor hoge certificeringsnormen, zoals die worden gesteld door onze langetermijnpartners Rainforest Alliance en Fairtrade International, om bij te dragen aan waterbeheer, biodiversiteit en eerlijke behandeling van werknemers.

Bij Nespresso Professional bieden we gepersonaliseerde diensten aan onze zakelijke klanten: van levering en reparatie tot klantenservice en recyclingsystemen. We staan in direct contact met onze klanten via persoonlijk accountmanagement of ons online platform, boutiques en sociale media, waardoor we kunnen anticiperen op en inspelen op alle behoeften.

We bieden een volledig assortiment professionele machines en koffie om te voldoen aan de specifieke behoeften van 's werelds meest vooraanstaande hotels, restaurants en zakelijke klanten.

Onze zakelijke oplossingen stellen uw bedrijf in staat om elke keer weer het perfecte kopje koffie te bieden aan uw medewerkers, klanten, gasten en klanten.

Van bedrijven met 10 medewerkers tot bedrijven met meer dan 400 medewerkers, we bieden altijd een passende oplossing gebaseerd op uw eisen en wensen.Contactgegevens
Stroombaan 14
1181 VX Amstelveen
T: 0800-0222320
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1986
Vestigingen: -
Jaaromzet: -