< Terug naar alle leden

ROWA Panel Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

ROWA Panel is vanaf 1983 producent van stalen steenwolpanelen en EPS panelen. Voortgekomen uit Hermes Isolatie Systeembouw BV. bouwt ROWA Panel vanaf 2020 verder aan het vertrouwde assortiment van isolerende bouwelementen. Voor ieder project vinden we samen de juiste oplossing. Ook zakendoen met ROWA panel? Neem contact met ons op.

Maatwerk voor ieder project
Al sinds jaar en dag bezit ROWA Panel over eigen productielijnen. Onze vakmannen zijn in staat om panelen voor ieder project op maat te maken. Hoge isolatiewaardes en brandwerendheidseisen zijn kenmerkend voor onze producten.

Kwaliteit krijgt betekenis bij ROWA
De basis van onze panelen wordt gelegd bij onze leveranciers. ROWA werkt samen met leveranciers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Door deze producten samen te voegen op onze moderne productielijnen ontstaat het ROWA Paneel. Een kwaliteitsproduct wat toepasbaar is in uiteenlopende sectoren.

COMPLEET
ROWA Panel biedt een compleet assortiment aan EPS panelen en steenwolpanelen. Op maat geleverd en in iedere gewenste kleur kunnen wij uw project voorzien van onze kwaliteitsproducten. Dankzij onze eigen zetbank zijn wij in staat om de afwerkprofielen in dezelfde kleur te leveren voor uw project.

FLEXIBEL
We zijn een klein bedrijf. Dat zorgt ervoor dat we in staat zijn snel in te spelen op trends en ontwikkelingen in de markt. We produceren op maat voor ieder project. Ook als u snel EPS panelen of Steenwolpanelen nodig heeft kunt u bij ons terecht, we zijn meestal in staat binnen enkele dagen te leveren.

DESKUNDIG
Vakmanschap sinds 1983. Inmiddels kennen we de markt en hebben we een doordacht product. Dat zorgt ervoor dat we met onze collega's uitgegroeid zijn tot een vooraanstaande leverancier van dak- en gevelsystemen. Onze technisch adviseurs denken graag met u mee in de ontwikkeling van uw project.

PRODUCTEN EN DIENSTEN
EPS GEVELPANELEN-EPS SCHEIDINGSWANDEN-EPS SCHUTTING OP MAAT
EPS Panelen zijn geschikt als wand- en gevelpanelen. De panelen staan bekend om de hoge isolatiewaarde en grote overspanning die behaald kan worden. Vragen over uw project, welke panelen u het beste toe kunt passen of welke maten u nodig heeft? We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

PIR SANDWICHPANELEN
PIR Sandwichpanelen zijn ideaal als toepassing voor dak, wand of gevel. Deze panelen bestaan uit twee staalplaten met daartussen een kern van PIR isolatie.
Heeft u vragen over uw project, welke panelen u het beste toe kunt passen of welke maten u nodig heeft? We denken graag met u mee!

ZETWERK
Zetwerk is onmisbaar bij ieder project met wand- of gevelpanelen. Hiermee werkt u uw project netjes en op de juiste manier af. Wij leveren veel verschillende soorten zetwerk op maat. U vraagt, wij zetten!
Zetwerk wordt uit een vlakke plaat gezet naar een hulpstuk naar wens. Zo levert ROWA Panel hoekstukken, nokken, u-profielen, t-profielen, windveren en nog veel meer. Voor iedere toepassing een andere soort zetwerk.
Productie op maat
Naast dat de producten op maat gemaakt en geleverd worden, heeft u ook een ruime keuze aan coatings, kleuren en varianten. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.


Contactgegevens
Koopvaardijweg 38
4906 CV Oosterhout
T: 0162-560124
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1983
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -