< Terug naar alle leden

Evolvere Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Evolvere is opgericht door Kim en Marque op 29 februari 2016. Door hun ondernemende instelling en creativiteit zijn er vele producten van Evolvere ontstaan. Met het initiatiefnemende team werken wij met een diverse selectie van bedrijven en branches.

Evolvere bestaat nu officieel uit drie onderdelen: EvolvereSearch, EvolvereAdvies en EvolvereCoaching. Daarnaast zijn er nog andere producten waar Kim en Marque partners van zijn. De eerste is Systemisch Benaderd; een product dat zich richt op toepassings- en praktijkgericht systemisch werk. Ook is er 10minutelink, een technische startup met het doel om de spontane ontmoeting op de werkvloer te stimuleren. En dan nog Luverium, dat ontwikkeld is door Kim als de speeltuin voor persoonlijke ontwikkeling. Benieuwd naar meer? Neem gerust contact met ons op!

EVOLVERE SEARCH
Evolvere Search zoekt, vindt en benadert de kandidaten. Een selectie volgt en we stellen de kandidaten voor. Onze gemiddelde leadtime van briefing tot kandidaten voorstellen is 1-2 weken. De ervaring is dat deze eerste shortlist een hitrate heeft van ruim boven de 90% en dit alles voor een ‘no cure – no pay’ fee die ruim onder het gemiddelde van de markt ligt.

Evolvere Search heeft een betrokken en gedreven aanpak:

> Levert goed en snel – altijd.
> Is actief in de disciplines: HR, Finance, Sales, Marketing,
Operations en General Management.
> Werving voor zowel interim als vaste opdrachten, of een combinatie daarvan.
> Meer dan 25 jaar HR-ervaring in huis.
> Enorme drive om de juiste match te maken.
> Excellente dienstverlening.

EVOLVERE ADVIES
Wanneer je een uitdaging hebt op het gebied van leiderschaps-, team- en of organisatieontwikkeling, zoek je een passend antwoord op jouw vraag. Een standaard antwoord bestaat niet. Dit betekent dat wij altijd zorgvuldig aansluiting zoeken bij de organisatie, haar mensen en haar omgeving. Op die manier kan precies gedaan worden wat nodig is.

Evolvere is een consultancybedrijf dat zich richt op leiderschaps-, team- en organisatieontwikkeling voor middelgrote en grote bedrijven. Wat ons kenmerkt is de impact van onze interventies door maximaal aan te sluiten bij de vraag van de cliënt.

Onze dienstverlening is van excellente kwaliteit. Wij zetten in op vernieuwende en bewezen interventies. Dit resulteert in zeer tevreden cliënten. Wij helpen organisaties en mensen hun potentieel te benutten. Onze aanpak is praktisch en gebaseerd op ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten. We worden gewaardeerd om ons vermogen in partnerschap met partijen precies datgene te doen wat nodig is om de juiste impact te realiseren.

EVOLVERE COACH
- Hoe kan ik het beste uit mijn team halen?
- Hoe kan ik zo succesvol mogelijk zijn in elke situatie?
- Hoe kan ik mij optimaal bewegen binnen een bedrijf?
- Hoe kan ik bepaalde situaties systemisch benaderen?

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Als het gaat om het vergroten van (persoonlijk) leiderschap zijn er oneindig veel wegen te bewandelen. En telkens dient zich een nieuwe kans aan om een volgende stap te zetten. Een volgende stap kan leiden tot nieuwe kennis en vaardigheden; een volgende stap kan jouw inzicht in jezelf en anderen vergroten en een volgende stap kan zelfs life changing blijken te zijn.

Wij hebben veel professionals mogen ontmoeten in hun volgende stap. In de afgelopen jaren hebben wij vele succesvolle (persoonlijk) leiderschapsprogramma’s ontwikkeld, coaching sessie's gehad en in-company programma's bij verschillende multinationals uitgevoerd. We horen vaak terug van opdrachtgevers en deelnemers dat zij onder de indruk zijn over de mate waarin onze programma’s in de praktijk hét verschil maken. We hebben onze programma’s verder doorontwikkeld en zijn er trots op om deze nu aan te kunnen bieden als open inschrijvingsprogramma voor iedereen die wil werken aan zijn of haar (persoonlijk) leiderschap.


Contactgegevens
Loonsebaan 82 B
5263 CP Vught
T: 0615278342
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -