< Terug naar alle leden

Sterksen Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Sterksen werkt al sinds 2002 aan innovatieve recruitment-dienstverlening en is marktleider binnen de IT & Technology-recruitment en gespecialiseerde RPO-dienstverlening. Vanuit onze kantoren in Breda en Utrecht bewerken wij zowel de Nederlandse als de internationale markt, met een focus op noordwest Europa. In 2019 heeft Sterksen zo’n 2000 kandidaten bemiddeld voor vaste functies en daarnaast ook ongeveer 140 interim inzetten gerealiseerd!

SERVICES
Voor iedere vacature bestaat een ideale kandidaat, de uitdaging is die te vinden. Reken op de expertise van Sterksen. Dankzij onze jarenlange recruitmentervaring, onze proactieve maar altijd persoonlijke benadering en onze technologische vooruitstrevendheid, vinden wij de aangewezen persoon voor lastige posities. En omdat wij het je graag zo makkelijk mogelijk maken, bieden wij uitstekende service en gebruikersvriendelijke tools.

Naar wie ben je precies op zoek? Bij Sterksen nemen wij de tijd om ons in jouw wensen te verdiepen. wij stellen alles in het werk om tegemoet te komen aan iedere unieke recruitmentvraag. Om jou en jouw organisatie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij verschillende gespecialiseerde services. Klik op de onderstaande links om meer te lezen en in contact te komen met onze recruitmentspecialisten. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden voor jouw organisatie.

Recruitment Process Outsourcing.
Recruitment Process Outsourcing (RPO) bij Sterksen
Ben jij op zoek naar een oplossing voor je recruitment vraagstuk en wil je graag weten wat Recruitment Process Outsourcing (RPO) is? En wil je weten wat RPO voor jouw organisatie kan betekenen? Sterksen is het full-service recruitment bureau dat jou hierbij kan helpen.

IT Recruitment
IT Recruitment door Sterksen
Het is geen nieuws dat IT talent tegenwoordig lastig te vinden is, en IT recruitment is dan ook een vak apart. Bij Sterksen staan we sinds onze start in 2002 al bekend om het werven van IT specialisten. Denk bijvoorbeeld aan vacatures in de richting van SAP Experts, Software Engineers, Data Architecten en Systeembeheerders. Door onze jarenlange expertise in het werven van dit soort functies hebben onze recruiters een groot netwerk opgebouwd en mogen we onszelf marktleider noemen binnen IT recruitment.

Total Talent Management.
Total Talent Management door Sterksen
In de huidige arbeidsmarkt is het belangrijk om de beste professionals in de markt aan jouw organisatie te binden, ongeacht de contractvorm die daaraan ten grondslag ligt. Sterksen levert hiervoor een complete Total Talent Management (ook wel Total Talent Acquisition) oplossing die jou als opdrachtgever volledig ontzorgt. Dit resulteert in het binnenhalen van de juiste talenten op de juiste plek, maar ook in grote besparingen op de inhuur van vaste en tijdelijke professionals.

Managed Service Provider.
Sterksen als Managed Service Provider
Werken er in jouw organisatie ook steeds grotere aantallen externen via verschillende toeleveranciers? Kampt jouw organisatie met ondoorzichtige processen en weinig inzicht in de leveranciersketen, tariefvorming en de risico’s die inhuur met zich meebrengt? Door Sterksen in te schakelen als Managed Service Provider krijg je weer grip op de inhuur van al het externe talent binnen jouw organisatie.

Executive Search
Executive Search via Sterksen
Executive Search via Sterksen houdt in dat u een samenwerking aangaat met een specialist in het identificeren en benaderen van de juiste personen voor sleutelposities in uw organisatie. Sterksen Executive Search biedt u een op maat gemaakte high-end recruitment oplossing.

Interim Solutions
Interim professionals voor jouw organisatie
Binnen jouw organisatie behoefte aan Interim Professionals? Ga het gesprek aan met Sterksen Interim Solutions. De consultants van Sterksen hebben jarenlange ervaring in de bemiddeling van de interim arbeidsmarkt. Met onze dienstverlening zorgen wij ervoor dat je altijd over de gewenste kennis en capaciteit beschikt.

Recruitment Marketing
Vind de juiste kandidaten met recruitment marketing
Wanneer je anno 2021 aan recruitment denkt, kan je niet meer om Recruitment Marketing heen. Potentiële werknemers, actief of latent zoekenden, zij bevinden zich online! Daar wordt research gedaan naar hoe een mogelijke werkgever zich presenteert.
Sterker nog, kandidaten gedragen zich steeds meer als consumenten. Net als bij het aanschaffen van een ‘belangrijke aankoop’, willen zij voorafgaand aan een sollicitatie meer weten over een organisatie. Met de Recruitment Marketing oplossingen van Sterksen vallen werkgevers en de vacatures op. Wij geloven in het prinicipe: “Familiarity makes us like something more!”


Contactgegevens
Haagweg 389
4813 XC Breda
T: 088-0442000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2002
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -