< Terug naar alle leden

Daphne Maneschijn Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

Van gevestigd offline, naar overtreffend online.

(Jouw bedrijf loopt fantastisch! In de regio is jouw naam een begrip en van je inkomsten kun je meer dan prima leven. Toch ervaar je de laatste tijd steeds meer dat de kwaliteit van je marketing schuurt.

Jouw deskundige service offline in de zaak, is online namelijk alles behalve een up-to-date visitekaartje. Daarnaast is er een tekort aan nieuwe gezichten in klanten en talentvolle collega’s.

Laat me je helpen om dit efficiënt aan te pakken zodat je boven de markt blijft uitstijgen en we dit de kop in kunnen drukken. Niet lullen maar … juist.

Welkom bij de juiste vakvrouw (voor met name Innovatief Bouwend NL). Ik ben Daphne. Wie ben jij?

Hi, ik ben Daphne, jouw Creatieve Strateeg.

Ik help op papier zetten waar jij altijd van hebt gedroomt op een krachtige, visuele en strategische wijze. Zodat jij de nieuwe gezichten aantrekt die je nodig hebt en boven de markt gaat uitstijgen.

Als hoogsensitieve- en hoogbegaafde jonge vrouw sta ik graag in de frontlinie als pionier. Ik ben iemand die altijd een weg vindt of er simpelweg één creëert. Een denker en een bouwer. The best of two worlds.

Voor mijn studie verhuisde ik in 2014 naar Tilburg om naar mijn opleiding Grafische Vormgeving door te studeren als Trend Onderzoeker & Concept Ontwikkelaar met een specialisatie in Innovatie en Branding. Het is dan ook niet voor niets dat zaken voor mij snel en duidelijk zijn in het overweldigende marketing landschap.

Ik help met mijn intense, snelle en directe persoonlijkheid ondernemers die een begrip zijn in de regio naar een waardevol, online merk.

In loondienst kon ik nooit echt goed gronden en kwam iedere dag compleet uitgeblust thuis. Dit had zijn weerslag op mijn gezondheid.

Tegenwoordig heb een levensstijl waar ik trots op ben. Ik werk onwijs hard, maar ik vergeet niet mijn crossfit en yoga lessen te volgen, tijd te maken voor mijn bourgondische leefstijl en heerlijk te bakken in de keuken. Er gaat daarnaast geen dag voorbij zonder een boek te hebben aangeraakt en geen weekend zonder een goed glas wijn en fijn gezelschap.

Ik mag iedere dag gepassioneerde ondernemers adviseren over hun positionering, online zichtbaarheid, werkprocessen, marketing strategie en meer. Mijn rol als generalist in plaats van specialist, die wordt met de dag meer scherp en van juíst dat proces, geniet ik enorm!

WERK MET MIJ:

- Social Media Beheer -
Van online onopgemerkt blijven naar consistent en relevant zichtbaar voor de nieuwe generatie. Minimaal drie maanden gaan we aan de slag op social media voor een vast bedrag per maand. Hierbij trappen we af met een overtuigende social media strategie voor de juiste stip op de horizon.

Consistent en relevant online zichtbaar
Alleen het zijn van een begrip in de regio en een continue stroom aan klanten gaan niet zorgen voor exponentiële groei. Het is belangrijk om vanuit een strakke strategie en een heldere positionering de nieuwe generatie te integreren in jouw communicatie in tekst, beeld en aanwezigheid.

Als je klaar bent om niet in kleine stappen vooruit te gaan, maar te kiezen voor exponentiële groei als marktleider, laten we dan een kop koffie drinken samen.

KLAAR OM DOOR TE BREKEN ALS LEIDER VAN JOUW MARKT?

- Marketing Strategie -
Van een visie in je hoofd, naar een krachtig verhaal en strategisch plan op papier. In vijf stappen keren we jouw bedrijf ondersteboven en zetten we binnen vier maanden een compleet (nieuw) bedrijf op een fundament, dat staat als een paal boven water.

Klaar om door te breken als leider van jouw markt?
Alleen het zijn van een jarenlang begrip in de regio en een continue stroom aan klanten gaan niet zorgen voor toekomstzekerheid. Het is noodzakelijk om vanuit een vernieuwde positionering met een duidelijke strategie en een passende branding de nieuwe generatie klanten en collega’s aan te trekken.

Als je graag alles tot in de puntjes uitgewerkt wilt hebben, dan neem ik graag jouw bedrijf onder de loep. Om vervolgens met full focus een merkbeleving neer te zetten die jou en jouw klanten omver blaast.

VAN GEZIEN EN GEVESTIGD, NAAR GEGROND EN ONGEËVENAARD.

- Marketing Management -
Van een marketingteam zonder structuur en geen idee waar te beginnen, naar een zelfstandig team met een missie. Door praktische, duidelijke en next-level sturing tikken we bijna moeiteloos alle marketingdoelen af en spreken we samen die nieuwe generatie klanten en collega’s aan. Zo houden we tijd over voor zaken die er écht toe doen, zoals teambuilding.

Geschiedenis en reputatie winnen het niet van innovatie.
De levenscyclus van bedrijven wordt steeds korter, terwijl tegelijkertijd voor innovatie het langetermijnperspectief steeds belangrijker wordt. Aandeelhouders tevreden houden en tegelijk bezig zijn met innovatie, is een uitdaging. Maar je innoveert niet alleen om meer winst te maken, maar ook om relevant te blijven in de toekomst.

LAAT MIJ JE HELPEN OM VAN CONSESSIES EN KOPIEËRBAAR, NAAR GELAAGD EN GRENZELOOS TE BEWEGEN.

Dus, denk je dat wij wel hout snijden met elkaar? Neem dan gerust contact met mij op via mijn website of -social media kanalen.


Contactgegevens
Bernardusplein 17
5042 HP Tilburg
T: 06-45385433
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -