< Terug naar alle leden

FoxWise Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Not just promises, we simply deliver !
Wij zijn een professionele matchmaker die de juiste werkgevers en kandidaten aan elkaar weet te koppelen. Maak hieronder een keuze en we laten je graag zien wat we voor JOU kunnen betekenen.

Waarom kiezen voor FoxWise?
Al meer dan 10 jaar helpen wij werkgevers en kandidaten bij het maken van de juiste match, waarbij dit onze kernwaarden zijn.

Open en eerlijk
In onze ogen kunnen we samen alleen succesvol zijn, wanneer we open en eerlijk met elkaar kunnen (blijven) communiceren.

Gedreven en doortastend
Al onze mensen werken vol passie en overgave aan onze missie om de juiste werkgevers en kandidaten aan elkaar te matchen.

Specialisten met ervaring
Onze teamleden hebben zelf jarenlang ervaring opgedaan bij vergelijkbare bedrijven en kennen de arbeidsmarkt dus als geen ander.

Betrokken en creatief
Wij rusten pas wanneer we voor jou de optimale match gevonden hebben en gebruiken hiervoor alle creativiteit die we in huis hebben.

Langetermijn samenwerking
Graag investeren we in een langdurige samenwerking waarmee we samen zowel op de korte als op de lange termijn succesvol blijven.

Partnership
“It takes two to tango” maar van ons mag je verwachten dat we alles in het werk stellen om jouw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Je vindt bij ons altijd een oplossing op maat
Al meer dan 10 jaar helpen we bedrijven en medewerkers om het maximale potentieel te benutten. Hoe deze ondersteuning er voor jou uit zou gaan zien, is geheel afhankelijk van jouw situatie en behoeften.

Aangenaam, wij zijn FoxWise
Een professionele matchmaker die de juiste werkgevers en kandidaten aan elkaar weet te koppelen. Daarnaast helpen we organisaties bij een adequate onboarding en het blijvend inspireren van haar medewerkers door middels van training en coaching.

Onze diensten en oplossingen
Al meer dan 10 jaar helpen we bedrijven en haar medewerkers om het maximale potentieel te leren benutten. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kunnen we onderstaande diensten hierbij inzetten.

Talent Recruitment
Werving & Selectie
Jullie zijn op zoek naar nieuw talent. Met de inzet van onze slimme online tools weten we de juiste doelgroep te bereiken. Vervolgens focussen we ons in gesprekken op de match tussen de overtuigingen en drijfveren van de kandidaat met het DNA van jullie organisatie, zodat er een succesvolle, duurzame en prettige relatie ontstaat.

Consultancy
Ons team staat voor je klaar als sparringpartner om jullie recruitment naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we onder andere door praktische ondersteuning bij jullie positionering als werkgever en de (online) presentatie op de arbeidsmarkt.

Talent Development
Onboarding & Training
Gezien het belang van een adequate onboarding, streven we ernaar om een efficiënt proces te bieden aan uw nieuwe medewerker(s). Dit omvat de begeleiding tijdens de eerste periode én het bieden van de juiste trainingen om uw nieuwe medewerker te helpen aanpassen aan zijn nieuwe omgeving.

Training
Skills & Attitude
Onze uitdagende trainingsprogramma's leveren deelnemers aantoonbaar steeds weer nieuwe inzichten en praktische skills op. Leerpunten die direct toepasbaar zijn in hun dagelijkse praktijk en waarmee hun motivatie en zelfvertrouwen verder zullen groeien.

Talent Coaching
Coaching on the job
Wij streven naar het creëren van een blijvende meerwaarde. Onze coaches bieden doelgerichte ondersteuning gericht op de realisatie van de gewenste doelstellingen. Hierbij zetten wij een coach in die met de juiste kennis en ervaring, het coaching proces met succes zal gaan uitvoeren.

Assessments
Inzicht & Selectie
Onze assessments worden dikwijls ingezet bij sollicitatieprocedures om te beoordelen in hoeverre iemand geschikt is voor een specifieke functie. Deze kunnen echter ook worden ingezet om de trainingsbehoeften en/of de persoonlijke ontwikkeling in kaart te brengen.


Contactgegevens
Achter de Tolbrug 151
5211 SM 's-hertogenbosch
T: 085-0291749
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €500.000 - €1.000.000