< Terug naar alle leden

Dreamboost Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

De enige expert die zielswerk voor ambitieuze ondernemers echt leuk maakt. Ontspannen leiderschap vanuit het hart. Chakra’s & Chardonnay: van stress naar balans in rust en plezier. Leef wie je écht bent, straal en voel je zielsgelukkig.

Je bent gaan ondernemen omdat je je vrij wilde voelen. Alleen ervaar je nu druk, misschien zelfs stress, van alle verantwoordelijkheden. Als een ware circusartiest houd je veel bordjes in de lucht. Je slaapt soms slecht, want wat als er een bordje valt? Zonder dat je het doorhebt, pleeg je roofbouw op jouw lichaam.

Ik nodig je uit voor ontspannen leiderschap vanuit het hart.
Voor balans in rust en plezier.
Daar staat mijn Chakra’s & Chardonnay programma voor.

Chakra’s staat voor jouw binnenwereld: stilte, diepgang, zielswerk en innerlijke rust. De verbinding met jezelf.
Chardonnay staat voor plezier: dansen, spelen met jouw kinderen, borrelen met vrienden en geliefden. De verbinding met elkaar.

Je bent nieuwsgierig naar diepgang en spiritualiteit, zonder dat het zweverig wordt. Ik maak het supercomfortabel voor jou: ik verbind zielswerk met plezier op de meest luxe locaties, met heerlijk eten en goede wijn. Het leven is als Yin en Yang. Donker en licht, diepgang en luchtigheid. Het een kan niet zonder het ander.

In het programma, met een kleine groep gelijkgestemde ondernemers, ontdek je wat je te doen hebt, waar je écht blij van wordt en hoe je daarnaar handelt. Want de bordjes die jij nu prioriteit geeft, zijn vaak niet de meest belangrijke: medewerkers die veel aandacht vragen, klanten die aan je trekken. Terwijl de bordjes die er voor jou écht toe doen aan de kant liggen: relatie, kinderen, sporten, persoonlijke ontwikkeling of een wens om te reizen of een boek te schrijven.

Welke mag je laten vallen en welke verdienen aandacht? Welke bordjes mis je? En, hoe zorg je ervoor dat er niet steeds nieuwe bordjes naar je worden opgegooid? Als jij jouw zielsmissie ontdekt, maak je beslissingen die bij je passen. Je verwelkomt de ontspanning en het plezier in je leven waar je zo naar verlangt.

Ik hield jarenlang te veel bordjes in de lucht, tot mijn lichaam letterlijk op de rem trapte. Toen ik me realiseerde dat de belangrijkste bordjes onherstelbaar waren stukgevallen, gooide ik het roer om. Ik investeerde in persoonlijke ontwikkeling, opleidingen, coaches en retreats en heb het beste samengebracht in mijn programma, met tools als Dru yoga, Nidra healing, flow schrijven, Heartdancing en verbonden ademhaling. Waar ik tientallen jaren over deed, laat ik jou in zes maanden ervaren.

In mijn transformerende retreats help ik je systematisch naar fysieke, mentale en emotionele ontspannen leiderschap vanuit het hart.

Voor ambitieuze ondernemers en ondernemerskoppels. Want gelukkig worden doe je met en voor jezelf. Maar het allermooiste is als je tegelijk in het proces opgaat.


Contactgegevens
Sint Elisabethstraat 84
5261 VS Vught
T: 06-25312634
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -