< Terug naar alle leden

Mr. Einstein Eindhoven Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

Grip en controle over je personeelsplanning en loonadministratie
Horeca draait om de gast. Of je nu hoteleigenaar bent, of franchiser in een keten, een lunchroom of restaurant runt, honderden personeelsleden hebt of alleen een zaterdaghulp; alle tijd die je kwijt bent aan werkroosters en salarisadministratie, kun je niet besteden aan je gasten.

Meet Mr. Einstein, de specialist die jou volledig ontzorgt. Ruim 200 horecaondernemers gingen je voor.

Voor de efficiënte horecaondernemer
- Tijdsbesparing
- Loonadministratie online
- Slimme rooster app

Als slimme horecaondernemer wil je een partner naast je, die jouw taal spreekt en je ontzorgt op de gebieden waar je wat minder kaas van hebt gegeten. Denk aan personeelsplanning, verloning, wetgeving, AVG, verzuim, pensioenen, noem maar op. Daarvoor hebben wij de Genius app ontwikkeld, deze app is veel meer dan alleen goede personeelsplanning software!

- Opstellen en afsluiten (arbeids)contracten
- Loonadministratie
- Berekenen en afdragen werknemerslasten
- Opstellen en verzending loonstrook

Onze HR diensten

Payroll
Bij payrolling heb je nergens omkijken naar. Alleen de werving en selectie van je personeel doe je zelf, want jij weet het beste wie bij jou past.

Salarisadministratie
Wil je medewerkers liever zelf in dienst nemen? En zelf de salarissen betalen? Dan kun je ervoor kiezen om Mr. Einstein alleen je loonadministratie online te laten verzorgen.

Personeelsplanning
Gebruik jij nog Excel voor het maken van het werkrooster? We komen het nog vaak tegen. Maar het kan zoveel simpeler en sneller. Met minder kans op fouten.

Mr. Einstein, just Genius
Mr. Einstein is hét HR bedrijf voor de horeca. Ons team bestaat uit deskundige HR adviseurs en digital wizards die er voor zorgen dat jij 24/7 al je personeel gerelateerde zaken in één swipe kunt regelen.

En niet alleen jij, ook je personeel! Dit moet ook wel met al die ZOOMERS die in je bedrijf rondlopen. Jongeren geboren eind jaren ’90 tot 2010. Bij uitstek een leeftijdscategorie die veel werkzaam is in de horeca. Een groep die ‘on-demand’ alles regelen, dus ook met wie, waar en wanneer ze werken. Zij willen de controle en kiezen zelf die leuke werkplek en werktijden die aansluiten op hun schema.

Mr. Einstein kent ze, weet wat ze drijft en hoe je aansluit op hun on-demand leefstijl. Onze moderne, gepersonaliseerde app helpt je makkelijker in contact te komen met uw personeel en biedt totale ontzorging op HR-gebied.

The only source of knowledge is experience
Mr. Einstein is ontstaan vanuit jarenlang ervaring binnen de horecabranch. Binnen korte tijd werden we kampioen in ‘plannen’ en maakte we kennis met de werknemers van nu; een generatie die andere eisen stelt aan zijn werknemerschap en graag de touwtjes zelf in handen heeft.

We zagen doorgewinterde ondernemers het overzicht kwijtraken in omslachtige Excel sheets. Vanuit deze gewaarwording werd op een mooie dag Mr. Einstein opgericht, om horecaondernemers te helpen om met hun slimme, sterke, eigenzinnige en onmisbare werknemers te communiceren.


Contactgegevens
Vestdijk 59 B
5611 CA Eindhoven
T: 085-3037172
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: -
Jaaromzet: -