< Terug naar alle leden

Master Next Talent Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Master Next Talent, een nieuwe naam voor een bekende recruitment dienstverlener. Wij hebben als missie onze opdrachtgevers te voorzien van het beste talent én dit talent te verbinden aan de beste werkgevers.
Dat doen we door invulling van vaste vacatures via executive search en werving & selectie en tijdelijke vacatures via detachering of interim met onze recruitment consultants .
En wanneer er binnen een organisatie andere recruitment vraagstukken leven of er is behoefte aan tijdelijk (extra) recruitment capaciteit, dan kan één van onze corporate recruiters voor die organisatie worden ingezet, remote of op locatie.
We helpen onze opdrachtgever bij elke stap, maar verliezen het echte doel, de meest succesvolle en duurzame match, nooit uit het oog. Want met het juiste talent op het juiste moment aan boord, zijn wij er van overtuigd dat alle bedrijven kunnen groeien.
We helpen organisaties van iedere grootte en uit iedere branche. We zijn daarnaast ervaren in de vakgebieden Arbeidsbemiddeling, High Tech, HRM, Techniek en ICT.

Onze principes
Master Next Talent, afgekort MNT, staat voor Meesterschap, Naast en Transparant. Aangevuld met onze eigen 4 P’s omschrijven deze woorden in een notendop wie wij zijn, hoe wij werken, succesvol zijn en wat je van ons kunt verwachten.

Meesterschap
We zijn allemaal ervaren experts in recruitment. Continue houden wij alle relevante arbeidsmarkttrends -en ontwikkelingen in de gaten, zodat wij voorzien zijn van de beste technieken en oplossingen. Onze doelgroepen en kandidatennetwerk wordt dagelijks onderhouden en uitgebouwd.

Naast
Wij zijn een partner, geen afstandelijke dienstverlener: we doen het samen met jou. Wij gaan voor een lange termijn relatie. Daarom helpen we jou, onze opdrachtgever door net iets meer te doen dan je vraagt van ons. Door bijvoorbeeld over de schouder mee te kijken en bij te sturen indien nodig, of oplossingen te bieden voordat zich problemen voordoen.

Transparant
We zijn altijd open en eerlijk over de slagingskans, over wat je van Master Next Talent kunt verwachten en over de afspraken die we met zowel de kandidaat als opdrachtgever maken.

Onze 4 P’s
Plezier: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, zonder plezier geen succes.
Persoonlijk: wij gaan voor een menselijke lange termijn relatie met jou.
Professioneel: wij zijn integer, discreet en behandelen iedereen met respect.
Passie: wij zijn allemaal gedreven en houden van het recruitment vak, wij willen succesvol zijn!


Contactgegevens
Groenstraat 4
5642 CB Eindhoven
T: 06-15421131
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -