< Terug naar alle leden

Talent in Beeld Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Coaching bij persoonlijke en professionele ontwikkeling
When you can’t change the direction of the wind-adjust your sails

Loopbaancoaching
Loop je vast in je huidige functie? Wil je een carrièreswitch maken? Twijfel je of die promotie wel een goede stap is? Wil je meer inzicht in wat jou drijft?

In een aantal coachingsgesprekken en met gebruik van diverse methodieken breng ik jouw intrinsieke motivatie, kwaliteiten, talenten en drijfveren in beeld waarmee je vervolgens een weloverwogen keuze kan maken voor je toekomst.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan je je loopbaanvragen stellen en zal ik je meer uitleggen over de verschillende coachingstrajecten. De tarieven zijn afhankelijk van het coachingstraject en losse coachingsgesprekken zijn ook mogelijk.

De gesprekken vinden plaatst op mijn kantoor in Breda, wandelend of online.

Stress & burn-out coaching
Stress en burn-outcoaching

Lukt het niet meer om alle ballen hoog te houden? Heb je weinig energie en geen zin om ‘s avonds nog van de bank te komen? Lig je ‘s nachts te piekeren en word je ‘s ochtends niet uitgerust wakker? Of ben je helemaal uitgeblust en kan je jezelf nergens meer toe zetten? Dan kamp je wellicht met een chronisch stress syndroom of een burn-out.

Hard werken vergt ook hard herstellen. Als je te weinig herstelt, pleeg je op den duur roofbouw op je lichaam en ontstaan fysieke en psychische klachten.

In een aantal sessies, afhankelijk van de ernst van je stressklachten of burn-out, leer ik je fysiek en mentaal te herstellen van stressklachten. Je leert signalen die stress veroorzaken herkennen, gaat beter naar je lichaam luisteren en krijgt oefeningen, tips en informatie over de gevolgen van stress op je lichaam en geest. Mijn aanpak is gericht op jouw persoonlijke omstandigheden zodat een traject past binnen jouw mogelijkheden. De coaching kan plaatsvinden op mijn kantoor in Breda, online of wandelend in de natuur. Wil je meer informatie? Neem dan contact met me op. Kijk voor meer informatie op csrcentrum.nl

Sinds 2021 werk ik samen met Burnoutpreventie Nederland en maak deel uit van het team in de regio Breda burn-out preventie Nederland

Studiekeuzebegeleiding
Weet je nog niet welke studie je wilt gaan doen omdat er zoveel studies zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Of heb je een verkeerde studiekeuze gemaakt en wil je voorkomen dat je opnieuw een studie kiest die niet bij je past?

Een studiekeuzetraject met gebruik van een uitgebreide motivatieanalyse helpt je een weloverwogen studiekeuze te maken. Een motivatieanalyse brengt jouw talenten en drijfveren in beeld zodat je je bewust wordt van je intrinsieke motivatie. Op basis van jouw motivatiepatroon word je begeleid in het kiezen van een passende studie.

Jouw unieke motivatiepatroon vergroot je zelfinzicht en draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling.

Een motivatieanalyse brengt de volgende elementen in beeld:

- Onderwerpen waar je geïnteresseerd in bent, die jou boeien
- Omstandigheden die voor jou motiverend werken
- Vaardigheden die je graag gebruikt, je talenten
- De werkverhouding met anderen
- Jouw centrale drijfveren


Contactgegevens
Paardenweide 5
4824 EH Breda
T: 06-24731565
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -