< Terug naar alle leden

Bedrijfshelden Heesch Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

Aan de slag met serious games
Hoger leerrendement
Spelelementen zorgen ervoor dat kennis lange en beter behouden blijft.

Direct verbindend
Het competitieve element zorgt direct voor verbinding binnen uw team en daagt uw medewerkers uit om deze verbinding te vergroten.

Sneller resultaat
Door gebruik te maken van ‘al doende leert men’ boekt u sneller resultaat.

Fun
Studies hebben aangetoond dat medewerkers die met behulp van games leren, meer positieve emoties ervaren.

SAMEN SPELENDERWIJS AAN DE SLAG
Welkom bij bedrijfshelden
De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Organisaties worden flink uitgedaagd hier snel op in te spelen. Dit is niet eenvoudig want niet iedereen binnen jouw organisatie wil of kan direct met de verandering aan de slag.

Als organisatie ben je dan ook op zoek naar een werkwijze waarmee je direct alle medewerkers in beweging krijgt. Een methode waarbij medewerkers direct gemotiveerd raken en gestimuleerd worden om taken en rollen anders op te pakken. Je wil jouw medewerkers snel iets leren, anders laten samenwerken of stimuleren van ander gedrag.

De meest effectieve manier om iets te leren of te veranderen, is nu eenmaal door het te doen. Dit geldt zeker voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsverandering.

Door spel in te zetten creëer je als organisatie een speelveld waarin jouw medewerkers direct uitgedaagd worden om aan de slag te gaan.

SAMEN SPELENDERWIJS AAN DE SLAG
Waarom met games aan de slag?
Actie
De kracht van games is dat ze mensen ertoe kunnen brengen in actie te komen in richtingen die eerder ondenkbaar waren.

Uitdaging
Games bevatten mechanieken die spelers uitdagen en ertoe bewegen om routinegedrag te vertonen dat leidt tot een voortdurend groeiende score.

Wil om te winnen
Van de intrinsieke behoefte van mensen om iets steeds beter te willen doen, wordt in gamesdesign dankbaar gebruik gemaakt.

Snelle feedback
Via spel staan mensen sneller open voor directe feedback en ervaren de beloning als ze ook daadwerkelijk aan de slag gaan met deze feedback.

SAMEN SPELENDERWIJS AAN DE SLAG
Thema's
Serious game toepassingen worden ingezet voor het bewerkstelligen van leerdoelstellingen, gedragsveranderingen, samenwerking en teambuilding. Bedrijfshelden heeft diverse spellen ontwikkeld en deze zijn onder te verdelen in de volgende thema’s:
- Hospitality
- Teambuilding
- Game Design
- Strategie
- Werk op afstand
- Persoonlijke groei


Contactgegevens
Venhofstraat 2
5384 SZ Heesch
T: 06-40723872
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: -
Jaaromzet: -