< Terug naar alle leden

Quantile Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Jouw partner voor alles op het gebied van Data Science & Data Engineering

Wij ondersteunen organisaties bij het realiseren van data gedreven oplossingen voor hun klanten.

Waarom kiezen onze partners voor ons?
Frisse blik
Wij zijn een jong en dynamisch team met een uniek perspectief. Zo komen we samen met onze partners tot betere oplossingen.

Expertise
Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken. Zo weten we welke tools we moeten inzetten om jouw uitdagingen op te lossen.

Implementatie
Wij zorgen voor zowel innovatie als implementatie. Zo kunnen onze partners erop vertrouwen dat onze projecten de praktijk halen.

Data Engineering
Het verzamelen van data is makkelijker dan ooit. Alledaagse applicaties zijn verantwoordelijk voor het genereren en opslaan van grote hoeveelheden data. Om waarde uit deze data te halen is een goede data infrastructuur een vereiste.
Onze Data Engineering dienst helpt data beschikbaarheid te verbeteren. Van dataverzameling tot aan opslag, wij ondersteunen het hele proces. Zo krijgt iedereen in uw organisatie snel en gemakkelijk toegang tot de juiste informatie.

VOORBEELD TOEPASSINGEN:
Data Verzameling
Data verzameling zorgt dat alle data die gegenereerd wordt binnen uw organisatie beschikbaar is. Door dit centraal te ontsluiten geniet u van betere toegang en hogere betrouwbaarheid.

⛏️ Web scraping
Web scraping maakt het mogelijk om uw databases te verrijken met data afkomstig van het internet. Dit kan noodzakelijk zijn om meer diepgaande data analyses uit te kunnen voeren.

Data Integratie
Data integratie focust op het koppelen van bestaande databronnen. Door het combineren van data krijgt u een totaaloverzicht, wat mogelijkheid biedt tot diepere analyses.

️‍♂️ Data Analytics
Veel keuzes in het bedrijfsleven zijn gebaseerd op onderbuikgevoelens. Data Analytics helpt om meer inzicht te krijgen wat er binnen uw organisatie speelt. Zo kunt u betere beslissingen gaan maken met meer zekerheid.
Met onze Data Analytics dienst helpen wij u bij het verschaffen van de juiste inzichten. Door middel van visualisaties en real-time dashboards geven wij antwoord op uw belangrijkste vraagstukken.

VOORBEELD TOEPASSINGEN:
Tekst analyses
Tekst analyses helpen inzichten uit grote hoeveelheden tekst te halen. Een veel voorkomende toepassing is het analyseren van klantenreviews. Met inzicht op wat klanten online over u zeggen kunt u uw producten en services blijven verbeteren.

️ Dashboards
Dashboards zijn een effectieve manier om snel belangrijke informatie binnen uw organisatie te delen. Zo kunnen uw werknemers sneller betere beslissingen maken.

Rapportage
Voor eenmalige vraagstukken duiken wij samen de data in. Wij leveren een rapportage met antwoorden en inzichten op uw specifieke vraagstelling.

‍ Data Science
Door historische data te combineren met data science modellen is het mogelijk toekomstvoorspellingen te doen. Zo kunt u verkoopcijfers of voorraad behoeften voorspellen en beter anticiperen op wat gaan komen.
Met onze Data Science dienst helpen wij u ontdekken wat mogelijk is voor u. Samen kijken we naar uw belangrijkste vraagstukken en vinden we de juiste toepassing voor uw organisatie.

VOORBEELD TOEPASSINGEN:
❤️ Aanbevelingen
Slimme aanbevelingen zorgen dat uw klanten makkelijker vinden wat zij zoeken. Zo creëert u een betere klantervaring en hogere conversie voor uw website.

Forecasting
Forecasting geeft beeld op de toekomstverwachting van bijvoorbeeld uw verkoopcijfers. Zo kunt u beter anticiperen op schommelingen in vraag en aanbod.


Contactgegevens
Parallelweg 27
5223 AL 's-Hertogenbosch
T: 06-10501835
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -