< Terug naar alle leden

Stokman Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Wereldwijd dé specialist in transportbanden & bulkhandlingsystemen
Stokman staat voor kwaliteit. Van ontwerp tot productie, onze producten worden volledig ontwikkeld in onze machinefabriek in Raamsdonksveer. U kunt vertrouwen op onze professionals, ook voor inspectie en onderhoud van uw bestaande installatie.

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1922 hebben wij een klantenkring van gerenommeerde bedrijven opgebouwd
Wij onderscheiden ons in de markt door kwaliteit: van ontwerp en productie in onze machinefabriek in Raamsdonksveer tot montage en onderhoud van de systemen op locatie.
Bij Stokman krijgt u specialistisch advies, dat gebaseerd is op kennis en tientallen jaren internationale ervaring in een breed scala aan projecten. De oplossingen die wij aandragen zijn gericht op de lange termijn; we houden in onze projecten ook rekening met toekomstige uitbreidingen aan uw installatie.

Bent u op zoek naar een solide oplossing voor de lange termijn, dan vindt u in ons de ideale partner.

Onze diensten
Kwaliteit staat voorop in alles wat wij doen. Naast het ontwikkelen en produceren van maatwerk transportbandrollen, trommels en systemen in onze machinefabriek in Raamsdonksveer, delen wij onze expertise in verschillende diensten en projecten.

Installatie
Naast productie en levering verzorgt Stokman ook de installatie van uw systemen en componenten ter plaatse.

Onderhoud & inspectie
Onze onderhoudsteams brengen de staat van uw installatie periodiek in kaart en verzorgen het onderhoud van uw gehele installatie op locatie.

Systemen
Onze kennis en jarenlange expertise komt optimaal tot zijn recht als leverancier van complete oplossingen in de vorm van systemen voor de meest uiteenlopende medium- en heavy-duty vraagstukken op het gebied van transportband-oplossingen.

Expertise
Wereldwijd is Stokman dé specialist in transportbandsystemen. Onze tientallen jaren kennis en ervaring passen we niet alleen toe in onze eigen producten, maar ook in diverse transportprojecten en vraagstukken.

Onze producten
Stokman is gespecialiseerd in transportbandsystemen en bulkhandlingsystemen. In onze machinefabriek in Raamsdonksveer ontwikkelen en produceren wij maatwerk transportbandrollen, trommels en systemen.

Heavy duty transportbandrollen
Onze heavy duty transportbandrollen zijn het resultaat van tientallen jaren ontwikkeling en internationale ervaring.

Heavy duty transportband trommels
Dé transportband trommel voor heavy duty transport, gebaseerd op tientallen jaren ontwikkeling, kennis en internationale ervaring.


Contactgegevens
Brasem 18
4941 SE Raamsdonksveer
T: 0162-516040
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1922
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -