< Terug naar alle leden

Janssen Packaging Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Waar het stopt voor een ander, daar begint het voor ons.
Janssen Packaging. Custom made packaging solutions.

Het verschil maken, dat doen we samen.
Waar een ontwerp wordt uitgewerkt tot volwaardige verpakking, waar de gehele keten wordt ontzorgt en waar advies en specialisme om de hoek komen kijken, bewegen wij ons in de wereld van verzendverpakkingen en alles daaromheen.

Janssen Packaging. Custom made packaging solutions.

E-commerce
Heb jij een webshop waar je fashionartikelen, sportattributen, dranken, kunst, woonaccessoires, health & beauty artikelen of andere producten verkoopt? Van verzendverpakking en opvulmateriaal tot opslag en distributie ondersteunen wij jou!

Omnichannel Retail
Van consumables en winkelbenodigdheden tot verzendverpakkingen. Klantspecifiek verpakken voor fysieke winkels, die daarnaast een webshop beheren. Wij draaien onze hand er niet voor om.

E-fulfilment
Voorraadbeheer. Just-in-time leveringen. Snel schakelen en ontzorgen. Ook voor de partij die het verzendproces voor de retailer uit handen neemt, dragen wij graag ons steentje bij. Met één druk op de knop lees je meer over deze markt. Zo snel kan het gaan!

Wie wij zijn?
Janssen Packaging, gevestigd in Waalwijk en sinds 2015 onderdeel van Bunzl Retail & Industry, biedt totaaloplossingen aan en is specialist op het gebied van verzendverpakkingen. Wij optimaliseren het proces van verpakken, opslaan, verzenden en verkopen en kijken samen met onze klant naar innovatieve concepten op het gebied van producten en verpakkingsprocessen.

Zonder dat jij het weet, kom je dagelijks in aanraking met onze producten, bijvoorbeeld wanneer je online een bestelling plaatst bij je favoriete webwinkel. Janssen Packaging biedt maatwerk oplossingen voor onder andere grote e-commerce, e-fulfilment en omnichannel retail bedrijven. Als kenniscentrum én adviseur is Janssen Packaging de slimme, open, gedreven en nieuwsgierige partner die jij zoekt. Ons service gedreven team handelt snel en is erg flexibel én klanten prijzen ons om onze hoge leverperformance. Met ons jonge en enthousiaste team staan wij 24 uur per dag voor jou klaar en delen we graag onze kennis over de markt.


Contactgegevens
Sint Jansplein 8
5141 GR Waalwijk
T: 0416-383032
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2003
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -