< Terug naar alle leden

LeadHERship Edge Academy Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Als ICF PCC en Master Coach werk ik samen met managers, senior managers en leidinggevenden om uit de cyclus van overleven, stress en onvervuldheid te stappen, waardoor ze hun leiderschapsstijl kunnen ontwikkelen, zodat ze het nog onbenutte potentieel van zichzelf kunnen aanboren en hun teams door het opbouwen van innerlijk vertrouwen, veerkracht en zelfbeheersing van de mentaliteit.

Twijfel je constant of je het juiste doet? Nog steeds al je deadlines halen op het werk, maar het kost je enorm veel energie? Loop je achter met ellenlange to-do-lijsten met dagen vol vergaderen en avonden bijpraten?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je meer wilde in je carrière en leven, maar het gevoel hebt dat zowel een persoonlijk leven als een geweldige carrière onmogelijk is?

Ik ben daar geweest. Overweldigd door to do's, gefrustreerd dat ik mijn potentieel niet bereikte, schuldig omdat ik meer wilde hebben en moe van vastzitten in een sleur. Aan de buitenkant zag het eruit alsof alles goed was, ik had de carrière, het gezin en de levensstijl die anderen prezen. Ik las boeken over persoonlijke ontwikkeling, volgde cursussen en trainingen om mijn ongelukkig en onvervuld zijn op te lossen, maar ik bleef vastzitten en voelde me geïsoleerd.

Ik kwijnde weg zonder een uitweg.

Uiteindelijk, door om hulp te vragen, ontdekte ik wie ik was, ontgrendelde ik mijn potentieel zodat ik het vertrouwen had om te LEIDEN en het geluk dat ik verlangde.

Via mijn groeps- of 1-1 coachingprogramma's werken we samen aan:
• Ontdek de aspecten van jezelf die je dag beïnvloeden, krijg duidelijk wie je bent en wat je wilt bereiken
• Ontgrendel de vaardigheden om met stress, angst en ongewenste gedachten/emoties om te gaan, veerkracht op te bouwen en zelfbeheersing in je mindset te krijgen, zodat je alle barrières kunt doorbreken die je in de weg staan.
• Ontketen uw potentieel met een duidelijke visie en doel, vergroot uw invloed met impactvolle communicatiestrategieën
Word de leider van de nieuwe generatie, creëer goed presterende teams en wees de leider die carrièresucces en geluk van binnenuit creëert.

Ik kan helpen...

Het opbouwen van je innerlijke vertrouwen
Heb vertrouwen in wie je bent, wat je doet en waar je naartoe gaat. Ontwikkel een diep innerlijk vertrouwen dat je niet te stoppen zal maken.

Je veerkracht ontwikkelen
Flexibiliteit en wendbaarheid zijn essentieel, vooral in de snel veranderende wereld waarin we vandaag leven. Je emotionele en mentale veerkracht zal bepalen hoe je reageert op situaties en het niveau van succes dat je behaalt.

Je eigen stem vinden
Je hebt zoveel waarde te bieden, zowel op het werk als persoonlijk. Krijg erkenning voor de bijdragen die je levert door te delen en voor jezelf op te komen.

Creëer een visie, ontdek je waarom
Een visie hebben voor jezelf en je team is het verschil tussen een manager en een leider. De meeste managers en leidinggevenden voeren gewoon de verantwoordelijkheden uit die hen zijn toevertrouwd, worden een leider met een duidelijke en inspirerende visie.

Ontdek je waarom, de innerlijke drijfveer achter de acties die je onderneemt en de resultaten die je behaalt.

Impactvolle en invloedrijke communicatie
Komt uw boodschap niet over? Wil je andere resultaten zien in je werk en privéleven? In staat zijn om de mensen om je heen te beïnvloeden, is de sleutel tot het maken van de impact die je wenst.

Asserteerder worden
'Nee' zeggen kan lastig zijn, ontdek strategieën waarmee u effectief en krachtig nee kunt zeggen. Beheer uw dag op basis van uw prioriteiten.

Versterking van uw besluitvorming
Besluitmoeheid is reëel. Ontdek strategieën voor jezelf die zullen leiden tot betere beslissingen zonder enige twijfel en twijfel aan jezelf.

Verbetering van uw prestaties
Stop met jezelf en je prestaties te ondermijnen. Ontdek de gewoonten en patronen die je tegenhouden om je hoogste potentieel te bereiken.


Contactgegevens
Nijnselseweg 12
5694 SP Son en Breugel
T: 06-13945889
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -