< Terug naar alle leden

Studco Stiftlastechniek Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Stiftlassen
Op het gebied van stiftlassen is bij Studco Stiftlastechniek werkelijk alles mogelijk. Van een eenvoudig draagbaar apparaat tot een volautomatisch systeem. Om zoveel mogelijk uit uw stiftlasapparaat of boutlasapparaat te halen, zijn bij Studco tal van lasbouten, lasstiften en andere stiftlasproducten uit voorraad leverbaar. Biedt ons standaard assortiment geen oplossing voor uw probleem, dan denken wij graag met u mee!

Stiftlasapparaat
Zoekt u een stiftlasapparaat of stiftlasmachine die geschikt is voor het stiftlassen met vlamboog en keramische ring op dik plaatstaal of warm gewalste profielen en voor het stiftlassen van stiftdeuvels, lasbouten en lasstiften met een grote diameter? Kijk dan bij onze aanbod Bolte stiftlasapparaten uit de LBH, PRO-D, PRO-S en PRO-i serie. Wilt u short cycle stiftlassen met gasbescherming op dunne plaat? Kijk dan bij ons aanbod Bolte stiftlasapparaten uit de LBH, PRO-S en PRO-i serie. Bent u op zoek naar een stiftlasapparaat dat geschikt is voor het onzichtbaar stiftlassen met condensator ontlading op dun koud gewalst plaatstaal? Kijkt u dan bij ons aanbod Bolte stiftlasapparaten uit de LBS, LBS-Accu en PRO-C serie. Als u uw stiftlasproces wilt automatiseren, kijk dan voor onze volautomatische CNC stiftlassystemen bij CNC en robot stiftlassysteem.

Lasproducten
Een breed assortiment aan lasbouten, lasstiften, binnendraadbussen, stiftdeuvels en andere stiftlasproducten volgens ISO 13918 in verschillende afmetingen en materialen. Bijna al deze stiftlasproducten zijn bij Studco Stiftlastechniek op voorraad of op korte termijn leverbaar. Het is belangrijk dat u kiest voor de juiste lasstift of ander verbruiksmateriaal voor uw type stiftlasapparaat en de daarbij horende stiftlastechniek! Er wordt daarom onderscheid gemaakt tussen het stiftlassen met condensator ontlading en het stiftlassen met vlamboog. Mocht ons standaard assortiment verbruiksmaterialen voor het stiftlassen geen oplossing bieden, vraagt u dan aan ons verkoopteam naar de verkrijgbaarheid van afwijkende maten en materialen. Afhankelijk van het aantal kan Studco ook stiftlasproducten op maat leveren!

Aannemen stiftlasprojecten
Wilt u compleet ontzorgd worden? Studco Stiftlastechniek neemt uw stiftlasproject aan en voert de stiftlaswerkzaamheden voor u uit!
Onze gekwalificeerde stiftlasser komt op locatie stiftlassen en voert alle stiftlaswerkzaamheden uit volgens ISO14555, inclusief de daarvoor benodigde productieproeven en rapportage. Stiftlastechniek zoals het hoort!

De verbruiksmaterialen, zoals bijvoorbeeld stiftdeuvels, lasbouten, lasstiften of binnendraadbussen worden door ons op het project geleverd. Indien nodig wordt er ook een aggregaat wat geschikt is voor stiftlassen door Studco verzorgt. Tot slot leveren wij u een compleet dossier aan met een lasprocedure (WPS), lasserkwalificatie, rapportage van de productieproeven en bij stiftdeuvels standaard een CE markering en 3.1 materiaalcertificaat. Dit dossier is mede van belang als uw project uitgevoerd wordt onder norm NEN-EN 1090.

Neem contact met ons op om samen te bespreken wat wij kunnen betekenen voor uw stiftlasproject.

Verhuur stiftlasapparaat
Heeft u te weinig stiftlaswerkzaamheden om in een stiftlasapparaat te investeren of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Huur dan bij Studco een stiftlasapparaat.
Het verhuur stiftlasapparaat wordt geleverd inclusief alle benodigde accessoires in een handige transportkist. Alle vlamboog stiftlasapparaten worden geleverd met een standaard lengte verlengkabel voor het laspistool en een 400Volt verloop van 4-polig naar 5-polig. Indien nodig dan kunt u extra verlengkabel voor het laspistool en zelfs 400 Volt verlengkabel bij huren. Bespreek altijd even met één van onze medewerkers onder welke omstandigheden u het stiftlasapparaat en laspistool gaat gebruiken, zodat wij u kunnen adviseren en het juiste stiftlasapparaat voor u reserveren.

In principe wordt het apparaat plug and play afgeleverd, maar voor de zekerheid zit er een beknopte handleiding bij het stiftlasapparaat. Indien gewenst, kan Studco bij u op locatie een instructie verzorgen voor uw stiftlasser. Ook voor het huren van een stiftlasapparaat denken wij met u mee en vinden we samen een oplossing voor een perfecte stiftlasverbinding!

Onderdelen laspistool
De onderdelen voor uw laspistool per stiftlastechniek en type lasproduct. Deze onderdelen passen over het algemeen op alle merken stiftlasapparatuur.


Contactgegevens
Dommelstraat 6
5347 JL Oss
T: 0412-691402
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1983
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -