< Terug naar alle leden

Perfect Advies Branche: Marketing & communicatie, Relatiegeschenken

Bedrijfsomschrijving

Relatie en Promotieartikelen, Perfect voor uw bedrijf!
Gemoedelijk
Bij ons voelt als thuiskomen, een vertrouwde sfeer, gewoon in de buurt. Herkenbaar en vaak op fietsafstand.

Professioneel
Met meer dan 40 leveranciers kunnen wij het best passende advies leveren. Of het nu is voor: klanten, personeel of relaties bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Met oog voor de toekomst
Denkend aan morgen ondernemen wij vandaag. Wij adviseren u graag over een duurzamere invulling van uw idee, met een ruim assortiment aan milieuvriendelijke producten.

Ons
Een goede kennismaking is belangrijk voor een gezonde relatie, laagdrempelig en herkenbaar. Geen jargon of vaktaal maar gewoon verstaanbaar.

Achter ieder bedrijf zitten mensen met behoefte en wij zijn er om deze zo goed mogelijk te vervullen!

Ons verhaal
Twee jonge ondernemers met een passie voor duurzame zakenrelaties met een menselijk aspect. Wij gaan verder waar anderen stoppen.

Het juiste advies vinden gegeven uw wensen en dit advies te realiseren op verantwoorde manier is waar wij warm van worden.

Wij gaan samen met u opzoek naar het perfecte idee of concept zodat ook u kunt ervaren wat relatiegeschenken voor uw bedrijf kunnen doen.

Oscar de Vries
Creatief, innovatief en vol met ideeën, dat is wie ik ben. Altijd gastvrij en enthousiast over alles. Met een achtergrond/studie in ondernemerschap en bedrijfsinnovatie aangewezen om voor u iets origineels te bedenken.

Daniel Gelsing
Goed is nooit goed genoeg. Met dit credo ben ik bij Perfect binnen gestapt, en nog altijd is dit onze maatstaf. Wij gaan door tot de klant echt tevreden is, en doen dit met een lach. Vanuit mijn achtergrond als promovendus aan de universiteit van Tilburg breng ik een gezonde dosis scepsis, gecombineerd met oneindige nieuwschierigheid.

Ideeën
Een keuze maken is altijd moeilijk, en zeker als het gaat om uw bedrijf. Daarom zorgt Perfect voor een ruim en goed assortiment, zodat we voor ieder bedrijf het juiste product hebben. Daarbij denken wij graag aan het milieu, duurzaamheid maar ook zorgvuldigheid. Wij werken samen met toonaangevende bedrijven die dezelfde mening delen als wij.

Back to basic
Bepaalde producten zijn benodigd in ieder bedrijf om klanten, werknemers, geïnteresseerden, of andere die je graag iets van je bedrijf wil geven.
Denk hierbij aan pennen, usb-sticks, notitiebloekjes, tasjes en waterflessen bijvoorbeeld. Deze producten noemen wij “back to basic”
Voor iedere budget hebben wij een voorstel! Neem snel contact op!

Relaties
Relatiegeschenken zijn dynamisch, en wij bewegen maar wat graag met uw mee! Wilt u uw dealer iets bijzonders geven bij 10 jaar partnerschap, of uw gewaardeerde klant een blijvend aandenken ? Met meer dan 40 leveranciers en een groot netwerk kunnen wij u altijd voorzien van een goed idee en advies!

Textiel
Bij het starten van de dag bedenk je eerst wat je die dag aan gaat doen! Ook voor bedrijven is een goede/professionele uitstraling en een praktische vormgeving key in het goed uitvoeren van je taken.
Daarom heeft Perfect de “Perfecte” kleding voor uw bedrijf.
Van duurzame casual kleding waarbij is nagedacht over de herkomst van de materialen tot stevige en praktische werkkleding voor in de bouw.
Heeft u al bedrijfskleding en wilt u precies hetzelfde als de vorige keer? Ook dat kunnen wij regelen!

Kerstpakket
Kerstpakketten zijn een effectieve manier om uw bedrijf te laten opvallen en het imago te versterken. Ze kunnen worden gebruikt als cadeau voor werknemers, klanten, leveranciers of zakenpartners. Ze bieden de mogelijkheid om uw merk te laten zien en een persoonlijke boodschap over te brengen. Het uitdelen van kerstpakketten kan ook dienen als een manier om dank uit te drukken en waardering te tonen voor de banden die u heeft opgebouwd.

Onderwijs!
Veel van onze klanten bevinden zich in de onderwijs sector, dit zorgt ervoor dat wij precies weten wat er speelt in deze branche. Speciaal daarvoor hebben wij een unieke catalogus


Contactgegevens
Kloosterweg 9
5144 CA Waalwijk
T: 0416-332402
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000