< Terug naar alle leden

PanGlobal Media and Publishing Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

Vakbladen voor hedendaagse wetenschappers op het gebied van klinische chemie en in-vitrodiagnostiek, maar ook voor de ziekenhuisomgeving.

Wij bieden een unieke manier om uw bedrijf te profileren met het maximaal haalbare resultaat.

Wanneer je je bedrijf, producten en/of diensten wilt presenteren aan beslissers kan Pan Global je het juiste publiek bieden. We bieden communicatiepakketten op maat met het juiste balans tussen print- en online marketing om zo jouw merk- en beeldbewustzijn te vergroten terwijl we tegelijkertijd hoge kwaliteit sales leads produceren.
Marketing, Communicatie en Media zijn in toenemende mate belangrijk voor bedrijven om hun visie, expertise en producten te delen. Via de juiste kanalen kan Pan Global je een unieke manier bieden om jouw bedrijf te profileren met het maximaal haalbare resultaat.

Wereldwijde exposure via meerdere kanalen
Afdrukken
23.000 abonnees wordwide

Online
20.000 bezoekers dagelijkse bezoekers

E-mailen
Specifieke doelcampagnes

Sociale media
24.000 volgers

Evenementen
Beurzen, congressen en evenementen

Onze missie
Wij streven ernaar om de klinische-, diagnostische- en medische wetenschappers / onderzoekers de ultieme technologie- en productinformatiebron te bieden.

Focus op wetenschappers en onderzoekers
We houden lezersenquêtes om erachter te komen welke onderwerpen en trends onze lezers het meest actueel en nuttig vinden, en welke soorten artikelen en redactionele artikelen ze graag lezen. Deze informatie wordt elk jaar gebruikt om onze redactionele kalender te ontwikkelen.

Gevoed door de huidige marktbehoeften
Online gegevens van onze website en Google-zoekvolumes worden gebruikt om specifieke onderwerpen en interesses te identificeren die het meest relevant zijn voor ons publiek. Met deze informatie leveren we content die wetenschappers het meest willen en nodig hebben.

Pan Global media en publishing BV
Bij Pan Global media en publishing BV geven we vaktijdschriften uit voor de hedendaagse wetenschappers op het gebied van klinische chemie en in-vitrodiagnostiek, maar ook voor de ziekenhuisomgeving. Diepgaande artikelen en interviews met keynote-experts geven onze lezers een duidelijk beeld van de trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Daarnaast worden de nieuwste producten en brancheonderwerpen gepresenteerd in onze gedrukte (en digitale) tijdschriften. Deze worden verspreid op verschillende beurzen en tentoonstellingen die over de hele wereld plaatsvinden.

Als je je bedrijf, producten en/of diensten wilt presenteren voor beslissers van bedrijven, dan kan Pan Global je het juiste publiek bieden. Wij bieden communicatiepakketten op maat met de juiste balans tussen print- en online marketinginspanningen om uw merk- en imagobekendheid te vergroten en tegelijkertijd kwalitatieve salesleads te genereren. Meer weten?

Kijk op www.panglobal.nl of neem direct contact op met ons team


Contactgegevens
Hastelweg 250
5625 CN Eindhoven
T: 080-0645582
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2003
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -