< Terug naar alle leden

Cuccibu Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Reduce Risk Create Value
Je wil een betrouwbare reputatie, een voorsprong op je concurrent en de focus houden op je strategische doelstellingen. Cuccibu gelooft dat toegevoegde waarde wordt gecreëerd middels veilige en verantwoorde digitalisering. Met onze diensten op het vlak van information security, cyber security en privacy & legal leveren we die waarde en brengen we jouw organisatie naar een hoger niveau!

Cuccibu GRC, Information Security & Cyber Security
GRC
De kwaliteit van jouw IT-omgeving is in toenemende mate bepalend voor het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

Information Security
Wij geven advies op alle mogelijke gebieden gerelateerd aan informatiebeveiliging. Of het gaat om het uitvoeren van een Risk Assessment, het adresseren van risico’s bij implementatietrajecten, de afstemming van IT op bedrijfsprocessen, of het geven van workshops en trainingen op het vlak van informatiebeveiliging en IT audit, Cuccibu is de partner die jij zoekt!

Cyber Security
Je wilt zekerheid hebben dat gevoelige gegevens veilig zijn, bedrijfsprocessen niet verstoord worden en de continuïteit van je dienstverlening geborgd blijft.

Cuccibu Privacy & Legal
Privacy
Privacy en Informatiebeveiliging zijn onderwerpen die steeds prominenter op de agenda staan bij organisaties.

Legal
Cuccibu biedt op een laagdrempelige en toegankelijke wijze een pragmatische oplossing voor juridische vraagstukken. Onze kracht zit voornamelijk op het snijvlak van IT en recht, intellectueel eigendom, contractmanagement en uiteraard privacy recht.

Over Cuccibu
Cuccibu gelooft dat toegevoegde waarde wordt gecreëerd middels veilige en verantwoorde digitalisering. Dit leidt tot kansen voor het individu, voor organisaties en voor de gehele maatschappij. Niet vanuit angst of de negatieve aspecten van een risico, maar vanuit een positieve mindset en het behalen van doelstellingen.

Opgericht in 2014, is Cuccibu snel gegroeid naar een adviesorganisatie met meer dan 100 consultants en vestigingen in Eindhoven, Delft en Sassenheim. Vanuit een diepgewortelde overtuiging dat je met onze expertise waarde toe kunt voegen aan processen en organisaties, ondersteunen wij onze klanten op het vlak van privacy, risico management en informatieveiligheid.

Ons geheim?! Wij zien kansen in een samenleving die dagelijks wordt geconfronteerd met nieuwe – digitale – uitdagingen. We zijn creatief en pragmatisch in onze dienstverlening en bij het zoeken naar de juiste oplossing voor ieder vraagstuk. We weten precies hoe het werkt, maar onze blik reikt verder dan alleen privacy- en informatiebeveiliging. Door de juiste vragen te blijven stellen en empathisch te luisteren zijn wij in staat onze gesprekspartners op een positieve manier te confronteren met hun behoeften en daarop aan te sluiten. Ons doel is maximale meerwaarde te creëren voor de organisatie!

Wij zijn Cuccibu
Ontmoet ons en onze professionals
Voor onze consultants – stuk voor stuk experts in hun vakgebied en zeer enthousiast om organisaties van dienst te zijn – willen we een omgeving creëren waarin ze zichzelf kunnen ontwikkelen en stimuleren we het grijpen van kansen tot groei. De kernwaarden bij onze dienstverlening zijn:

Betrouwbaarheid en transparantie in alles wat we doen
Creatieve en pragmatische oplossingen bieden
Ontwikkeling van (onze) mensen en het bieden van kansen


Contactgegevens
Boutenslaan 195 C
5654 AN Eindhoven
T: 085-3032984
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -