< Terug naar alle leden

Cuccibu Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Reduce Risk, Create Value!

De wereld verandert snel en de afhankelijkheid van digitale oplossingen is niet te onderschatten. Ontwikkelingen in nieuwe technologie zorgen voor nieuwe risico’s terwijl wet- en regelgeving achter de ontwikkelingen aan holt. Voldoen aan die wet- en regelgeving volstaat niet om weerbaar op veranderingen en risico’s te reageren. Cuccibu ondersteunt bij het benutten van kansen van digitalisering en tegelijkertijd het benaderen van de risico’s op een effectieve manier. Daarbij zetten wij de wensen en doelstellingen van de opdrachtgever centraal. Het ‘verantwoord omgaan met…’ dient toegevoegde waarde te bieden aan die wensen en doelstellingen. Onze creatieve en pragmatische oplossingen helpen bij het creëren van die waarde. Daarnaast weten wij door onze integrale dienstverlening verschillende vakgebieden bij elkaar te brengen. Op het punt waar privacy, security en compliance samen komen wordt weerbaarheid gecreëerd. Cuccibu is dé partij die, samen met haar opdrachtgever, werkt aan een weerbare organisatie.

Over Cuccibu
Cuccibu gelooft dat toegevoegde waarde wordt gecreëerd middels veilige en verantwoorde digitalisering. Dit leidt tot kansen voor het individu, voor organisaties en voor de gehele maatschappij. Niet vanuit angst of de negatieve aspecten van een risico, maar vanuit een positieve mindset en het behalen van doelstellingen.

Opgericht in 2014, is Cuccibu snel gegroeid naar een adviesorganisatie met meer dan 100 consultants en vestigingen in Eindhoven en Rijswijk. Vanuit een diepgewortelde overtuiging dat je met onze expertise waarde toe kunt voegen aan processen en organisaties, ondersteunen wij onze opdrachtgevers op het gebied van Privacy & Legal, Information Security, Cyber Security en QHSE. De kernwaarden van onze dienstverlening zijn: waardecreatie, ontwikkeling, creatief, pragmatisch en betrouwbaar.

Privacy & Legal
Het belang van het beveiligen en het op een verantwoorde manier verwerken van persoonsgegevens neemt toe. Niet in de laatste plaats afgedwongen door wet- en regelgeving als de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Cuccibu kan ondersteunen bij allerlei privacy-vraagstukken. Van het ondersteunen bij het invoeren van een privacybeleid, het implementeren en borgen van de AVG, het uitvoeren van een Data Protection Impact Assessment (DPIA) tot het vervullen van de Privacy Officer of Functionaris Gegevensbescherming rol binnen jouw organisatie. Op een laagdrempelige en toegankelijke wijze een pragmatische oplossing voor juridische vraagstukken. Onze kracht zit voornamelijk op het snijvlak van IT en recht, intellectueel eigendom, contractmanagement en uiteraard privacy recht.

Information Security
Wij geven advies op alle mogelijke gebieden gerelateerd aan informatiebeveiliging. Of het gaat om het uitvoeren van een Risk Assessment, de afstemming van IT op de bedrijfsprocessen, het geven van workshops of trainingen of het voldoen aan de internationale normen op het gebied van informatiebeveiliging (zoals ISO 27001, NEN 7510 of de BIO). Cuccibu is de partner die jij zoekt!

Cyber Security
Je wilt zekerheid hebben dat gevoelige gegevens veilig zijn, bedrijfsprocessen niet verstoord worden en de continuïteit van je dienstverlening geborgd blijft. Cuccibu helpt graag om tijdig te anticiperen op interne en externe bedreigingen die de toenemende digitalisering met zich meebrengen. Wij kunnen onder andere een vulnerability scan, pentest, phishing actie, awareness training of monitoring verzorgen.

QHSE
QHSE staat voor Quality, Health, Safety & Environment. Ook wel bekend als kwaliteit, arboveiligheid en milieu. Onze gedreven kennisexpert kunnen je op deze thema’s ondersteunen bij de implementatie en het beheer van een managementsysteem, conform internationale standaarden als ISO 9001, ISO 45001 en ISO 14001. Wij vertellen je graag welke certificering het beste past bij jouw organisatie en de doelen. Onze aanpak kenmerkt zich door de vertaling van de norm naar een praktische en certificeerbaar managementsysteem.

Onze professionals
Voor onze consultants, stuk voor stuk experts in hun vakgebied en zeer enthousiast om organisaties van dienst te zijn, willen we een omgeving creëren waarin zij zichzelf kunnen ontwikkelen. We stimuleren het grijpen van kansen tot groei.


Contactgegevens
Boutenslaan 195 C
5654 AN Eindhoven
T: 085-3032984
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -