< Terug naar alle leden

OrderCentral Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

OrderCentral is een B2B Commerce platform Native Salesforce. Dus maakt gebruik van de technology en sluit dus naadloos aan op alle andere Salesforce clouds, zoals Sales, Service en marketing Cloud. Echter is het ook inzetbaar om met externe systemen te koppelen en zijn er API's beschikbaar om Headless te werken. Kortom een compleet systeem flexibel en snel te implementeren. Als je je sales processen echt wilt automatiseren en een super klant tevredenheid wilt bouwen. Met klanten als Renewi en Eduard Trailers geschikt voor vele Branches.

Product features
OrderCentral is een dedicated B2B commerce platform. Je beschikt over alle functionaliteiten die nodig zijn om met jouw webshop naadloos aan te sluiten bij de behoeften van zakelijke klanten, partners en/of dealers.

OrderCentral is dé B2B Commerce oplossing, gebaseerd op Salesforce
Webshop & eCommerce
Elke B2B-klant een webshop op maat
Maakt het klanten met filters- en zoekmogelijkheden en AI-gebaseerde productaanbevelingen nog makkelijker om orders te plaatsen. Ondersteun ze met een breed scala aan online support mogelijkheden en selfservice-tools, zoals een klantenportaal of kennisbank.

Payment & ordermanagement
Bedien jouw klanten snel, efficiënt en foutloos
Maak het klanten zo makkelijk mogelijk. Met een soepele check-out, uitgebreide payment providing solutions en ondersteuning voor shared decision making sluit OrderCentral optimaal aan bij behoeften van B2B-bedrijven. Met integraal voorraadbeheer en automatische workflows voor verzend- en retourprocessen kun je bovendien snel, efficiënt en foutloos klanten bedienen.

User experience & service
Wij zijn betrouwbaar zonder compromis
Maakt het klanten met filters- en zoekmogelijkheden en AI-gebaseerde productaanbevelingen nog makkelijker om orders te plaatsen. Ondersteun ze met een breed scala aan online support mogelijkheden en selfservice-tools, zoals een klantenportaal of kennisbank.

Analytics & marketing
Alle data van leads en klanten in één platform
Blijf de concurrentie steeds een stap voor door slim gebruik te maken van klantdata en ecommerce analytics. Met OrderCentral heb je altijd een 360° klantbeeld. De geïntegreerde CRM-functionaliteiten zorgen ervoor dat je ook in marketing-, sales- en serviceprocessen optimaal kunt aansluiten bij behoeften van jouw B2B-klanten.

Versterk je business met een B2B e-commerce oplossing
Een softwareprogramma dat bekend staat als een B2B e-commerce oplossing, stelt bedrijven in staat hun website, marketing, verkoop en operationele processen te controleren. Business-to-business e-commerce oplossingen zoals OrderCentral stellen organisaties in staat om al hun activiteiten efficiënter te beheren en voor de eindklant een top e-commerce functionaliteit biedt. Als starter kunnen B2B commerce oplossingen overweldigend kan zijn, maar met de juiste begeleiding hoeft het niet moeilijk te zijn.


Contactgegevens
Pastoor Strijbosstraat 30
5421SW Gemert
T: 0610647374
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000