< Terug naar alle leden

Aliens Reclamebureau Branche: Marketing & communicatie, Reclame

Bedrijfsomschrijving

Aliens is opgericht in 1989. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een fullservice-reclamebureau in ‘s-Hertogenbosch en Amsterdam met een team van 20 mensen. Met opvallend veel klanten waar we al jarenlang mee samenwerken. Accelerating performance in marketing and sales: dat is waar we voor staan.

Ons specialisme? Wij luisteren, denken vooruit, leven ons in in uw bedrijf en spelen in op veranderingen. Om zo tot een krachtige strategie en onderscheidende creatieve communicatie te komen. Met onze jarenlange ervaring als fullservice-reclamebureau weten wij de juiste snaar te raken. Dankzij ons gevarieerde klantenpakket maken we kennis met diverse branches, markten en doelgroepen. Dat levert nieuwe inzichten op. Inzichten die we vervolgens effectief inzetten voor onze klanten.

De te verrichten werkzaamheden zijn afhankelijk van vraag en ambitie. In de positioneringsfase helpen wij u met het vaststellen van de propositie en de verdere communicatiestrategie. Zijn die al helder, dan is Aliens een inspirerende sparringpartner.

Werkwijze
Aliens is specialist in creatieve communicatie. Samen met u zetten we ons in om uw merk nog sterker te maken. Daarvoor hanteren we een bewezen werkwijze die we volledig toespitsen op uw situatie. Om de geformuleerde doelen te bereiken, hanteren we een benadering die één of meerdere van de volgende onderdelen bevat:

Creatie en strategie
Vormgeving & realisatie van alle middelen, inclusief content creatie
Marketing automation met zelfontwikkelde en bestaande softwareoplossingen

Bij elk onderdeel van de benadering houden we de gestelde doelen voor ogen. Vanuit drie dimensies sturen we op het realiseren van uw ambities: van prospects klanten maken, van bestaande klanten betere klanten en van klanten ambassadeurs. Door te denken en handelen vanuit deze dimensies, presteert u nóg beter en maken we samen uw ambities waar.

Presteer beter
Accelerating performance in marketing and sales: daar staat Aliens voor. Met onze creatieve invalshoek weten we doelgroepen te raken. Daarbij zetten we de nieuwste technische mogelijkheden in om scherp te targeten en inzicht te krijgen in de doelgroep: onmisbaar bij succesvolle marketing. De effectiviteit van uw campagnes staat immers altijd voorop. Daarom meten we alles wat we doen, analyseren we de resultaten en voeren we aan de hand hiervan verbeteringen door. Zo bent u verzekerd van een aanpak die werkt.

Complete marketingaanpak
Onze benadering bestaat onder andere uit de inzet van mailings, offertes, website, bannering, content marketing, social media en brochures. Ook het door ons ontwikkelde Winning Proposal is een bewezen effectief marketingmiddel waarmee u de kans vergroot dat prospects klanten worden. Winning Proposal is een applicatie waarmee gebruikers eenvoudig offertes opbouwen die een volwaardig communicatiemiddel zijn en daarmee opvallen. Met deze complete marketingaanpak voegen we waarde toe aan uw merk.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Marketing automation
Voor effectieve communicatie combineert Aliens de bewezen aanpak met bestaande marketing software. Dit maakt het mogelijk om elke klant en prospect op een persoonlijke, passende manier te benaderen. We targeten bijvoorbeeld op basis van de kennis die we hebben over een klant, of op basis van een interesseprofiel dat is samengesteld aan de hand van klikgedrag. Aan de hand van deze gegevens bepalen we met marketing automation de exacte invulling van een benadering die creatief én effectief is.

Maak kennis met Aliens
Wat is belangrijk voor uw bedrijf? Waaruit haalt u de grootste omzet? Op welke punten wilt u groeien? Deze vragen vormen het vertrekpunt in het eerste gesprek. Als we uw situatie helder hebben, gaan we samen aan de slag om dit te vertalen naar een concrete aanpak. Met co-creatie komen we tot de beste resultaten. Dat kan een volledig nieuwe positionering zijn, maar ook de inzet van innovatieve communicatiemiddelen en automatiseringssystemen om de campagnes zo effectief mogelijk in te zetten. Zo realiseren wij: accelerating performance in marketing and sales.

Communicatieplan
Een nieuwe positionering vraagt om een beproefde benadering. Dankzij onze achtergrond in marketing en creatieve communicatie, weten wij precies hoe we het effectiefst te werk gaan om uw merk opnieuw in de markt te zetten. Ook bij het bouwen van een nieuwe website gaan we gestructureerd te werk. Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag.

Online marketing


Wanneer er eenmaal een strategie staat, wilt u die natuurlijk maximaal benutten. Online marketing is hierbij essentieel. Wij helpen uw organisatie om nog succesvoller te worden door mee te denken over de invulling van online marketing. Samen bepalen we wat de beste marketingstrategie is voor uw bedrijf.

Wat ons onderscheidt van andere bureaus? Wij zetten online marketing niet in als doel, maar als middel. Een middel om klanten te vertellen over uw bedrijf, om ze te binden aan het merk en om de doelgroep te raken. Als specialist in onderscheidende en effectieve marketingcommunicatie, halen wij het beste in bedrijven naar boven.

Mogelijkheden binnen online marketing
Welke type online marketing bij u past, is natuurlijk afhankelijk van uw bedrijf, de markt waarin u zich begeeft en hoe uw doelgroep eruit ziet. Wij geloven dat iedere organisatie gebaat is bij een unieke communicatieformule die volledig is afgestemd op alle eigenschappen van een bedrijf. Dat betekent dat wij een breed spectrum aan online marketingstrategieën kunnen inzetten. Denk aan e-mailmarketing en content marketing, maar ook aan bannering, linkbuilding, affiliatemarketing, social media en videomarketing. Wij hebben specialisten in huis op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), adverteren in zoekmachines (SEA) en het werken met vergelijkingssites. Online marketing kent voor ons geen geheimen.

Monitoren effectiviteit
Eén van de grote voordelen van online marketing, is de meetbaarheid. Bij alles wat wij doen, houden we constant de effectiviteit in de gaten. Worden de gestelde doelen onvoldoende behaald? Dan sturen we direct bij. Zo bereiken we snel het gewenste effect en blijven we dat behalen.

Ook benieuwd naar onze kennis en ervaring op het gebied van online marketing? Neem dan direct contact met ons op. Een eerste afspraak is volledig vrijblijvend, maar geeft vaak wel al direct nieuwe inzichten. Wij verdiepen ons graag in uw bedrijf en markt.


Contactgegevens
Oranje Nassaulaan 24
5211 AX 's-Hertogenbosch
T: 073-6133000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1989
Vestigingen: -
Jaaromzet: -