< Terug naar alle leden

Flying Kiwi Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

Flying Kiwi zet zich in om jou digitale droom, werkelijkheid te laten maken. Ons team van ervaren ontwerpers en ontwikkelaars staan klaar om hun expertise in te zetten om jou bedrijf naar nieuwe hoogte te laten vliegen. Bij Flying Kiwi zien wij overal digitale groeimogelijkheden en zijn we verheugd om onze kennis en expertise te delen. Van het bouwen van verbluffende websites, tot het maken van baanbrekende apps en het ontwikkelen van IoT-oplossing, wij zorgen ervoor dat we jouw merk naar nieuwe hoogte kunnen laten vliegen!

Wat we doen:
Benieuwd hoe wij jouw digitale merkidentiteit kunnen versterken?

Digital Venture Building:
Ons concept, Digital Venture Building, is een unieke manier van werken. Wij geloven namelijk in het samen (digitaal) ondernemen. Door een proactieve rol op ons te nemen, willen wij graag jouw bedrijf begeleiden en inspireren op het digitale front en jou de nieuwste trends in de markt presenteren.

Concept & Design:
In deze tijd waarin al zoveel concurrentie is, geloven wij dat creativiteit de key is tot succes. Ons team van ontwerpers zet zich in om voor jou, authentieke, verbluffende designs te creëren waarin jij je niet meer in het grijze gebied bevindt.

Digital Engineering:
Wil je een op maat gemaakte digitale ontwikkeling of ben je op zoek naar begeleiding in het steeds veranderede digitale landschap, dan ben je aan het juiste adres! Onze developers zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, apps, systeemintegraties en het zorgen voor een stabiele, schaalbare omgeving. Oftewel, is het digitaal, dan kunnen zij het!

Digital Marketing:
Gerichte communicatie zorgt ervoor dat jouw bedrijf bij de juiste klanten terecht komt. Samen met jou willen we jou doelgroep begrijpen en hun unieke behoeftes bepalen. Op basis van deze behoeftes zorgen wij ervoor dat we met een op maat gemaakte campagne komen die jouw groei zal stimuleren.

Ben jij ook al zo enthousiast? Bezoek onze website en ontmoet de KIWI’s!


Contactgegevens
Tuinstraat 16
5427 PR Boekel
T: 0492-325750
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -