< Terug naar alle leden

Newblend Branche: ICT & Telecommunicatie, Consultancy

Bedrijfsomschrijving

Newblend, Jouw IT-vertrouwenspersoon.
Alle online communicatie goed geregeld. Newblend adviseert over de inrichting van de optimale digitale omgeving voor MKB en particulier.

Veilig digitaal werken, zonder gedoe!
Een beveiligde digitale werkomgeving, stabiel internet, mailen vanuit een eigen identiteit en toegang tot alle bedrijfsdocumenten. Een aantal voorwaarden om jouw werk goed en professioneel uit te kunnen voeren. Daar wil je niet iedere dag mee bezig zijn of je druk over maken. Sterker nog, het is niet jouw ‘cup of tea’ en het liefst denk je er niet te veel over na. Totdat het niet meer werkt. Of erger, je krijgt te maken met bijvoorbeeld een hack. Je agenda’s en bestanden synchroniseren niet meer, de printer valt om de haverklap uit, e-mails komen niet binnen of je systeem valt volledig uit. Dan pas besef je hoe belangrijk een veilige omgeving is en voor welke problemen een instabiel netwerk zorgt.

Om problemen en frustraties te voorkomen, kies je voor een partij die zorgt dat je altijd werkt vanuit een betrouwbare omgeving en je adviseert over nieuwe technieken en mogelijkheden.

Waarom mensen graag met ons werken
Altijd online
Iedereen aangesloten op het beveiligde (bedrijfs)netwerk en altijd online met een stabiele verbinding.

Veilig online werken
Alle documenten, e-mails en agenda-items veilig opgeslagen in de Cloud, zodat je er altijd bij kunt en er niets verloren gaat.

Advies op maat
Een sparringpartner waar je terecht kunt met al je vragen en zorgen op het gebied van IT.

In vier stappen je werkplek op orde
Inventarisatie & advies op maat
Allereerst bespreken we samen de situatie van jouw bedrijf of de wensen die je thuis hebt. Daarna volgt een passend, persoonlijk advies voor een slimme IT-oplossing die écht past bij wat je nodig hebt.

Inkoop hardware/software & partner inschakelen
Vervolgens gaan we aan de slag met het vormgeven van de oplossing. Newblend beschikt over een breed netwerk aan specialisten. Er is dus altijd een oplossing. Tevens verzorgt Newblend de inkoop van hard- en software bij onder andere Apple, Microsoft en HP.

Installatie op locatie
Vanzelfsprekend verzorgt Newblend de volledige installatie van hard- en software op locatie. Ik ga pas weg als alles werkt én natuurlijk kun je altijd contact met me opnemen, mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal werken.

Abonnement & service
Met de continue service die ik bied, pak ik de dringende issues direct op afstand voor je op. Voor de minder urgente vragen of wensen, kom ik graag periodiek bij je langs.

Over Newblend
IT en aandacht voor mensen, een vreemde combinatie? Wat mij betreft zeker niet. Als IT-adviseur heb ik aandacht voor en interesse in mijn klanten. Alleen dan kan ik het best passende advies geven in begrijpelijke taal en mijn klanten de IT-oplossing bieden die zij nodig hebben. Ik vertel je graag meer over mijn aanpak. En daarna genoeg over mij! Laten we het dan hebben over jouw vragen, frustraties en behoeften op het gebied van IT.


Contactgegevens
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven
T: 0493-368257
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -