< Terug naar alle leden

Klictix Branche: Facilitaire dienstverlening, Energie

Bedrijfsomschrijving

OVER KLICTIX
Klictix maakt gebouwen gezonder, energiezuiniger en winstgevender. We bereiken dit door gebouwprestaties om te zetten in concrete inzichten die helpen bij het verduurzamen van gebouwen. Met behulp van onze oplossingen creëren we duurzame en gezonde omgevingen om in te leren, zorgen, werken of wonen.

DAAROM KLICTIX
Wij helpen bij het realiseren van een duurzaam en comfortabel gebouw door middel van monitoring en advies op maat. Het resultaat: overzichtelijke rapportages en tevreden opdrachtgevers die direct aan de slag kunnen met concrete actiepunten om de prestaties van hun gebouwen te optimaliseren.

ONZE OPLOSSINGEN
Verminder energieverbruik
Wij doen er alles aan om het verminderen van energieverbruik zo eenvoudig mogelijk te maken. Ons portaal voor energiemonitoring biedt functionaliteiten die helpen bij het ontdekken van onnodig verbruik. Gemiddeld kan hierdoor vaak al 10-15% energie, en daarmee ook kosten, bespaard worden. Overzichtelijke rapportages geven inzicht in het verbruik en de kosten. We kijken mee om onnodig verbruik op te sporen en potentiële besparingen aan te wijzen. Hierbij richten we ons niet alleen op de technische aspecten, maar ook op het gedrag van de gebruikers van het gebouw.

Reduceer CO2 uitstoot
Klictix geeft inzicht in de totale CO₂ footprint. We geven invulling aan trajecten gericht op het reduceren van CO₂ uitstoot met behulp van o.a. de EED audit, Greendeal Zorg of Milieuthermometer Zorg. Wij ondersteunen opdrachtgevers bij het formuleren van duurzaamheidsambities op strategisch niveau en bieden ondersteuning bij de uitvoering op operationeel niveau.

Verbeter binnenklimaat
Met real-time monitoring is direct inzichtelijk hoe een locatie presteert en waar binnenklimaat verbeteringen kunnen worden aangebracht. We maken gebruik van draadloze sensoren om het binnenklimaat te meten, zoals temperatuur, CO₂-niveaus en relatieve luchtvochtigheid in een ruimte. Met één druk op de knop biedt ons Klictix-portaal inzicht in de kwaliteit van het binnenklimaat in een gebouw. Bovendien kunnen er alarmen worden ingesteld als bepaalde waarden worden overschreden, zodat op elk moment het ideale klimaat in het gebouw kan worden gegarandeerd.

Voor elk gebouw een passende oplossing
Klictix helpt om te voldoen aan wet- en regelgeving, het klimaatakkoord na te leven en een gezonde omgeving te creëren waarin mensen comfortabel kunnen werken, leven, leren en genieten. We bieden passende oplossingen voor bijvoorbeeld zorginstellingen, het onderwijs of gemeentes om het gewenste resultaat te bereiken. Of het nu gaat over een enkele gebouwopname of een volledige duurzaamheidsreis van een vastgoedportfolio. We kijken waar de mogelijkheden en kansen liggen die het beste passen bij de situatie. Zo maken we gebouwen gezonder, energiezuiniger en winstgevender.


Contactgegevens
Schijfstraat 12
5061 KB Oisterwijk
T: 013-3039090
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -