< Terug naar alle leden

Shuffly Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

Nederlandse shuffleboard fabrikant. Shuffly creërt verbinding en plezier! Niet alleen met shuffleboards maar ook met andere hoogwaardige spellen en leisure concepten. Shuffly is de eerste Nederlandse shuffleboard fabrikant met shuffleboards die worden gemaakt in Brabant. Wil je een shuffleboard kopen voor in je kantine, bedrijf, horeca of leisure onderneming, dan ben je bij Shuffly aan het juiste adres! Let's play!

Shuffly maakt Shuffleboards! Micky Verhaeg is de drijvende kracht achter Shuffly. Hij ontwerpt en maakt de shuffleboards in zijn werkplaats in Eindhoven. Hier last hij stalen frames, kan hij houtbewerken, epoxy gieten voor de speelvelden en de shuffleboards assembleren. Kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Het doel is dat de shuffleboards zo lang mogelijk mee gaan, zodat er zo lang en veel mogelijk plezier mee gemaakt kan worden!

Shuffly bestaat sinds 2018 en sindsdien staan op ongeveer 20 plekken in Nederland Shuffleboards van Shuffly.

Missie Shuffly
Volledige shuffleboard ervaringen creëren en het maken van shuffleboards die voor generaties lang plezier zorgen.

Shuffleboard naar Nederland brengen
Micky Verhaeg is de drijvende kracht achter Shuffly. Micky kwam voor het eerst in aanraking met een American Shuffleboard tijdens zijn stage in Nieuw Zeeland. Hier raakte hij direct verslaafd aan het spel. Eenmaal teruggekeerd in Nederland wou hij het spel huren voor met vrienden te spelen. Helaas was het nergens te huur. Toen heeft hij besloten om zelf een shuffleboard te ontwerpen en maken. Hier is het DreamX Shuffleboard uit geboren!

Micky heeft een opleiding HBO in werktuigbouwkunde en heeft van kinds af aan geleerd hout te bewerken in de houtwerkplaats van zijn buren/ oom&tante. Lassen leerde hij bij zijn vader en in een constructiebedrijf. Tijdens de minor Ondernemerschap op de Hogeschool van Amsterdam is in 2018 het bedrijf Shuffly ontstaan. Hierbij is het bedrijf commercieel uitgebouwd tot serieuze shuffleboard leverancier. Ondertussen staan er op meer dan 20 locaties in Nederland shuffleboards van Shuffly.

Micky: "Het maakt me elke keer weer blij wanneer ik mensen plezier zie hebben op de shuffleboards die ik gemaakt of ontworpen heb!"

Verbinding, plezier en ontspanning
Shuffleboarden zorgt voor verbinding, plezier en ontspanning!

Gemaakt in Nederland
Alle shuffleboards worden gemaakt in Nederland. Eerst wordt met passie en zorgvuldigheid een 3d ontwerp gemaakt. Van daaruit worden de passende materialen gezocht en besteld. Met behulp van geautomatiseerde CNC machines worden de onderdelen van de shuffleboards gemaakt. Daarna wordt alles samengesteld en afgewerkt. De epoxy aanbrengen gebeurd op een andere locatie. Spuiten van het hout of oliën word direct bij de fabriek gedaan. Doordat de fabriek in de buurt van Eindhoven is, is het erg gemakkelijk schakelen voor Shuffly en om zo ook de kwaliteit te bewaren. Hiermee leveren we de meest hoogwaardige shuffleboards, gemaakt in Nederland.

Kwaliteit
Werken met massieve en kwalitatieve materialen zorgt voor een kwaliteitsproduct.

Duurzaamheid
Door de shuffleboards robuust en sterk uit te voeren wordt de lifecycle van het shuffleboard zo lang mogelijk gemaakt.


Contactgegevens
Kastanjelaan 400
5616LZ Eindhoven
T: 0636463303
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000