< Terug naar alle leden

GJ Tools International Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Wat maakt ons bedrijf uniek
Bij GJ-Tools International bevindt zich een karrenvracht aan ervaring en tevens een grote instroom van jonge krachten met nieuwe denkwijzen en ideeën. Deze samenwerking heeft onze unieke werkwijze als resultaat en maakt ons dé organisatie om u de juist adviezen en begeleiding te geven. Hiermee realiseren, wij samen met de klant, een zo bedrijfszeker en efficiënt mogelijk productieproces.

Uw specialist in verspaning en toebehoren!
Optimaliseren? Wij horen graag van u!

GJ-Tools International B.V. is een Nederlandse groothandel in verspanende gereedschappen voor de metaal industrie in de Benelux. Ons bedrijf bestaat ruim 30 jaar, wat ons de benodigde ervaring geeft om u optimaal te kunnen laten werken. Ons diverse team van ervaren en energieke medewerkers staat altijd voor u klaar om u uit de brand te helpen. Een goed voorbeeld hiervan is onze Express Service. Heeft u een accut probleem in uw productie? Dan proberen wij dezelfde dag nog een oplossing te vinden.
Bij GJ-Tools kunt u rekenen op een laagdrempelige, praktijk gericht aanpak. Wij leveren enkel maatwerk en gaan graag met onze klanten in gesprek om tot de beste oplossing te komen. Alleen zo kunnen wij er voor zorgen dat u optimaal kunt werken.


Contactgegevens
Duikerweg 7 C
5145 NV Waalwijk
T: 013-4653400
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1996
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -