< Terug naar alle leden

Vife 'A Vital Life' Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Mijn naam is Hannah Mia Hoek. Als vitaliteitscoach en personal trainer help ik vrouwelijke ondernemers om fysiek en mentaal in topconditie te komen en begeleid ik hen in hun reis naar vitaliteit. Zo kunnen zijn gaan stralen in hun ondernemerschap en in hun leven.

Mijn verhaal:
In 2018 raakte ik aan de linkerzijde van mijn lichaam zo goed als verlamd, diagnose MS (multiple sclerose) werd vastgesteld. Ik ging op onderzoek uit, om een manier te vinden hoe ik mijn klachten kon verminderen en het beste uit mijn leven en mijzelf kon halen. Ondanks dat de MS altijd een deel van mij zal zijn, is het mij gelukt te genieten van elke dag en te leven naar de meest optimale, vitale beste versie van mijzelf. Inmiddels omgeschoold tot vitaliteitscoach en personal trainer om vanuit deze rol jou te begeleiden naar jouw optimale, vitale en beste versie van jezelf.

Mijn missie:
Het is mijn missie om van vitaliteit en mentale kracht de norm te maken. Ik help vrouwelijke ondernemers om fysiek en mentaal in topconditie te komen. Dit zal zorgen voor persoonlijke groei en zakelijk succes.

PT Plus coachtraject
Ontdek de kracht van een speciaal ontworpen coachtraject voor vrouwelijke ondernemers door een vrouwelijke ondernemer. Ik garandeer jou dat jij de tools en begeleiding ontvangt om jouw potentieel te benutten.
Dit zal voor zowel persoonlijke als zakelijke groei en succes zorgen.

Als vrouwelijke ondernemer weet je hoe belangrijk het is om jezelf en je bedrijf gezond en energiek te houden.

Dit PT Plus traject, gericht op vitaliteit, biedt je de nodige tools en begeleiding om zowel fysiek als mentaal in topconditie te komen en te blijven.

Aan de hand van personal trainingen, coachgesprekken, voedingsanamnese en toegang tot veel kennis rondom mindset, slaap & herstel en stress & ontspanning leer jij het beste uit jezelf en jouw onderneming te halen.

Ben je nieuwsgierig naar dit traject en ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Plan dan geheel vrijblijvend met mij een inzichtsessie in.

Vitaliteit voor jouw organisatie
Als vitaliteitscoach begeleid ik aan de hand van masterclasses en coaching omtrent vitaliteit, medewerkers naar een vitale versie van zichzelf, zodat zij kunnen presteren naar hun maximale potentie op de werkvloer.

Door gebrek aan vitaliteit kan de medewerker vaak niet optimaal leven en presteren, waardoor veel potentie onbenut blijft. Na de masterclass(es) en coaching is de werknemer intrinsiek gemotiveerd om zijn/haar potentie te benutten.

Door mijn gepersonaliseerde aanpak kan ik duurzame gedragsverandering garanderen.

Wilt u meer weten over vitaliteit, mijn aanpak en wat dit voor uw organisatie kan betekenen dan plan ik graag een vrijblijvende call of (digitale) afspraak met u in.


Contactgegevens
Croydonstraat 1
5042 TS Tilburg
T: 06-82565137
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: -
Jaaromzet: -