< Terug naar alle leden

IMPACTUS Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

IMPACTUS Performance Coaching & Trainingen is er voor de bijzonder gedreven ondernemer of zakelijk leider die naar het volgend level van resultaat wil groeien.

De rode draad door de diensten van IMPACTUS is Zelfleiderschap. Zelfleiderschap is namelijk het fundament waarop resultaat gebouwd kan worden. Zonder een krachtig fundament geen resultaat.

Met 20 jaar ervaring binnen het bedrijfsleven, zowel MKB als Corporate, heeft Erik van Roessel zijn sporen als leider, ondernemer en teamcoach verdiend. Met de HTS als basis welke hij in 2013 heeft aangevuld met een MBA studie beschikt Erik over alle kennis om een bedrijf van A tot Z aan te kunnen sturen. Echter, kennis zonder actie is zinloos. Deze kracht en de opgedane kennis zet hij in om andere ondernemers en zakelijk leiders te helpen bij het creëren van resultaat in een turbulente omgeving. Resultaat op het gebied van tijd, geld, plezier, rust en vrijheid.

Hij werkt met de meest krachtige methodieken wereldwijd op het gebied van effectief leiderschap die zich richten op wie je moet zijn en wat je moet doen om te krijgen wat je wilt. Dit komt vaak niet aan op meer kennis, maar op het krachtig inzetten van de eerstvolgende actie en het wegnemen van onwerkbare patronen en overtuigingen. Op die manier stelt Erik je in staat een leven te creëren op je eigen voorwaarden. Een leven dat ertoe doet. Dat is een wederzijds commitment!

Als Coach & Trainer is Erik daadkrachtig, integer en energiek. Resultaatgericht maar mensgedreven met een gezonde dosis Brabantse luchtigheid. Zijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen daadwerkelijk 'op het speelveld' - daar waar resultaat gecreëerd wordt - het spel te spelen. Het spel dat leidt naar die krachtige leider en/of partner die ertoe doet.Met Impactus bereik je significant andere resultaten en leef je met leiderschap, groei en impact.


Contactgegevens
Nieuwe Atelierstraat 13
5056 DZ Berkel-Enschot
T: 06-57576310
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -