< Terug naar alle leden

Vida Nova Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Vida Nova ondersteunt bedrijven en particulieren door middel van opleiden, trainen en coachen. Hierbij richt zij zich op de ontwikkeling en groei van het menselijke potentieel in dienst van een missie en visie. De missie kan zowel persoonlijk- als bedrijfsgericht zijn.

Wij geloven dat we in een tijd leven waarbij het steeds belangrijker wordt voor mensen, zelf verantwoordelijkheid te dragen voor het realiseren van gewenste doelen die verlangens en behoeften in zich dragen.

Tevens worden organisaties vandaag de dag geconfronteerd met de noodzaak, verantwoordelijkheid laag in de organisatie te leggen zodat optimaal gebruik gemaakt kan worden van ieders talenten en betrokkenheid.

Deze betrokkenheid dient tot uiting te komen in een intrinsiek verantwoordelijkheidsbesef. Hieruit volgt dat we het als onze missie zien, mensen, teams en organisaties te begeleiden bij dit veranderingsproces naar meer zelfrealisatie. Groeien naar meer zelfbewustzijn maakt het mensen en organisaties mogelijk, te evolueren naar een dieper besef van wie of wat men wil zijn in relatie tot het bedrijf en de samenleving.

Onze begeleiding bestaat uit het opleiden en coachen van mensen gericht op (persoonlijk) Leiderschap in de breedste zin van het woord.

Opleiding en Training
Onze opleidingen zijn er op gericht een helder theoretisch kader te verbinden met de eigen praktijk. Naast inzicht speelt zelfrealisatie een belangrijke rol. Een groot deel van de opleiding is dan ook gericht op het bewustmaken van wat er in je zelf speelt en hoe je dit vorm wilt geven in de wereld. Wij verzorgen trainingen op de volgende gebieden;
- Leiderschap
- Communicatie
- Persoonlijke
- Effectiviteit
- Zingeving

Coaching en Jungiaanse analytische therapie
We worden in het leven regelmatig met ons zelf geconfronteerd en uitgedaagd om te veranderen. Zo kan het zijn dat het bedrijf andere vaardigheden van u vraagt of dat u beter met stressvolle situaties om leert gaan.

Coachen is uitermate geschikt om u te ondersteunen en u sneller door een gewenste verandering heen te helpen. Een verandering roept altijd innerlijke weerstand op.

Een coach gaat samen met u aan de slag om deze weerstand om te zetten in positieve energie en oplossingen die u kunt inzetten uw gewenste doelen te bereiken.

Soms kan het nodig zijn dieper te kijken en werken gedragsmatige oplossingen niet voor de problemen waar tegen u aan loopt. U kunt dan denken aan verlieservaringen (verliezen van baan, partner, etc.), burn-out en depressie of zingevingsproblematiek.

Een gevoel van volledig vastlopen en niet meer weten wat te doen. Het kan zelfs uw identiteit raken doordat u zich vervreemd voelt van uw omgeving. Ook kunt u de passie voor het leven kwijt zijn en een gevoel van zinloosheid ervaren. Of uw leven wordt volledig beheerst door financiële dan wel relatieproblemen.

Deze situaties vragen om terug te gaan naar de vraag: “Wie wil ik zijn en hoe kan ik mijzelf herpakken?” Zingevingsproblematiek en alle aanverwante problemen zijn vaak veroorzaakt doordat u zichzelf te lang heeft ondermijnd en weggecijferd. Hierdoor zijn innerlijke behoeften en verlangens in de knel gekomen.

Jungiaanse Analytische Therapie is uitermate geschikt om met deze problematiek aan de slag te gaan.


Contactgegevens
Akkerveld 10
4854 RN Bavel
T: 06-18801801
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -