< Terug naar alle leden

Raamfolie Nederland Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren en installeren van raamfolie bij bedrijven en particulieren kunnen we met recht zeggen dat we expert zijn op het gebied van montage van binnen- en buitenfolie. We merken dat steeds meer mensen de voordelen van raamfolie in gaan zien ten opzichte van de meest gangbare zonweringen.

Warmtewerende raamfolie
Merk je dat er tijdens warme zomer dagen veel warmte via het raam naar binnen komt en heb je dit liever niet? Dan is warmtewerende raamfolie de perfecte oplossing voor jouw probleem. Omdat het vervangen van ruiten in oude panden vaak lastig is en een dure oplossing is, is warmtewerende raamfolie aanbrengen een uitstekend alternatief. Door het aanbrengen van warmtewerende raamfolie zorg je dus voor een betere warmtewering. Klik op de knop hieronder om meer te weten komen over warmtewerende raamfolie!

Zonwerend raamfolie
Zon- en warmtewerende raamfolies zijn speciaal ontwikkeld voor het weren van zonnestralen.

Door het speciale proces, waarbij gemetalliseerde moleculen bestaande uit verschillende legeringen op een flinterdunne drager zijn gelegd, is het mogelijk een zeer sterke warmte werende barrière te creëren tussen u en de zon. Hierdoor ervaart u een prettiger werkklimaat doordat de raamfolie tot 90% van de zonnewarmte tegenhoudt en tot 95% minder hinderlijke schitteringen van het zonlicht, terwijl het daglicht wel wordt doorgelaten. Verder wordt verkleuring van uw materialen (zoals tapijt, gordijnen, kleding e.d.) tegengegaan. De raamfolie houdt maar liefst 99% van de schadelijke Ultra Violette stralen tegen.

Isolerende raamfolie
Als het gaat om isolatie wordt vooral gekeken naar muren en dak. Toch is raamisolatie, bijvoorbeeld raamfolie ook een goede manier om warmteverlies te voorkomen en kosten te besparen. Volgens voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal is het isoleren van muren en daken het meest effectief. Toch volgen daarna al snel de ramen. Het isoleren van ramen werkt beter dan bijvoorbeeld vloerisolatie. Woningen en utiliteitsgebouw hebben veelal een grote oppervlakte aan ramen. Daarbij hebben veel oude panden nog enkel glas. Het verliest van warmte dat hiermee gepaard gaat, is flink. Omdat het vervangen van ruiten in oude panden vaak lastig is en een dure oplossing is, is isolerende raamfolie aanbrengen een uitstekend alternatief. Door het aanbrengen van isolerende raamfolie zorgt u dus voor een hogere isolatiewaarde.

Anti-inkijk raamfolie
Anti-inkijk ook wel privacy raamfolie genoemd, is een raamfolie die is ontworpen om privacy te bieden door de inkijk in een kamer of gebouw van buitenaf te blokkeren of te verminderen. Het wordt vaak gebruikt in situaties waarin u natuurlijk licht in een kamer wilt behouden, maar ook wilt voorkomen dat mensen naar binnen kunnen kijken.

Privacy raamfolie is er in verschillende soorten, waaronder mat, geëtst of glas-in-loodeffect, en kan worden aangepast aan verschillende behoeften en voorkeuren. Het kan op elk type raam worden toegepast, ook in woningen, kantoren of openbare ruimtes.

Privacy raamfolie werkt door licht te verstrooien terwijl het door de folie gaat, waardoor het voor buitenstaanders moeilijk wordt om door het glas te kijken. Dit type film kan ook de hoeveelheid warmte en schittering die een kamer binnenkomt verminderen, en meubels en kunstwerken beschermen tegen verkleuring door UV-straling.

Al met al is privacy raamfolie een effectieve en betaalbare manier om de privacy en veiligheid te verbeteren en tegelijkertijd andere voordelen te bieden.

Smart raamfolie
Slimme film is een dunne PDLC-film die schakelbaar en flexibel is. In definitie veranderen slimme glastechnologieën de hoeveelheid licht die door typisch transparante materialen wordt doorgelaten, waardoor deze materialen transparant, doorschijnend of ondoorzichtig lijken. Privacy glasproducten zijn gebaseerd op technologieën die ervoor zorgen dat transparante materialen op verzoek kunnen overschakelen van helder naar schaduwrijk of volledig ondoorzichtig.

Smart folie is dus een folie welke je “open en dicht” kunt zetten. “Open” (spanning) staat voor een transparante doorkijk en dus geen privacy. “Dicht” (spanningsloos) staat voor een matglas-effect met volledige privacy. Vanzelfsprekend kun je dit schakelen met de standaard meegeleverde afstandsbediening of met een aan te leggen vaste schakelaar.


Contactgegevens
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven
T: 085-1053899
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2005
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -