< Terug naar alle leden

Jack & Puck Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Groeien als ondernemer én als persoon.

DROMEN. DENKEN. DOEN.

Wij helpen je om erachter te komen wie je echt bent, wat het is dat je echt wilt en hoe je dat kunt invullen. Samen gaan we áán jouw onderneming werken zodat het leuker wordt voor jouzelf én alle mensen om je heen. Op naar groei, inzicht en balans.

WIL JIJ....
- Doorgroeien (10-30 fte)
Is je onderneming toe aan meer structuur, overzicht en inzicht? Zou je zelf minder onmisbaar willen zijn? Wij zorgen dat je bedrijf gaat professionaliseren en zetten de juiste mensen op de juiste plek, zodat jij gaat groeien als ondernemer en als persoon.
- Doorgaan (20-200 fte)
Samen maken we jouw onderneming klaar voor de toekomst. Met meer persoonlijke balans, rust en leiderschap zorgen we voor een onderneming die ook draait als jij er niet bent. We werken aan jouzelf én aan jouw onderneming.
- Doorgeven (5-100 fte)
Wanneer je op het punt bent gekomen je onderneming door te willen geven aan de volgende generatie, bedrijfsleider of compagnon, kunnen wij jullie hierin zowel persoonlijk als financieel begeleiden. Dit doen we vertrouwelijk, zorgvuldig en objectief.

Het is onze rol om jou (weer) zelf de lead te laten pakken, zowel persoonlijk als zakelijk. Dat kan zijn door je onderneming te professionaliseren en te structureren, maar soms zit de verandering vooral in jouzelf. Om daarachter te komen, ben je altijd welkom voor een volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek.

WIE ZIJN WIJ?
Jong en ietsje minder jong. Jarenlange ervaring en een frisse blik. Geen standaard adviseur die jou komt vertellen wat je moet doen, maar een fris team die meedenkt én tegengas geeft. Dat is team Jack en Puck en de reden waarom onze klanten jarenlang aan ons verbonden blijven.

Juist die tegenstellingen, in combinatie met onze aanvullende persoonlijkheden maakt een top team, al zeggen we het zelf. Door samen voor een ondernemer aan de slag te gaan, kunnen Jack en Puck hun talenten combineren en tot een passende aanpak komen. Wij inspireren, zijn betrokken, kritisch en eerlijk, gedreven en plezier staat hoog in het vaandel. Met die kernwaarden zorgen we dat jij met meer rust, plezier en succes gaat ondernemen.

Dat kunnen wij natuurlijk wel zeggen, maar nog beter is het als je dat zelf komt ervaren: wanneer kom je langs voor een vrijblijvend gesprek ?


Contactgegevens
Industrieweg 2 C
5531 AD Bladel
T: 06-10055761
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: -
Jaaromzet: -