< Terug naar alle leden

Westeind Services Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Wat wij doen
Wij begeleiden jou in het traject van A tot Z. Van een mogelijke interne opleiding waarbij je meehelpt met variërende opdrachten tot aan het uiteindelijk plaatsen van jou bij een geschikte opdracht/gemeente. Deze interne opleiding is mogelijk door onze partner JRAB B.V. Een bedrijf met ruim 21 jaar werkervaring in het juridisch adviseren van collega’s, bewoners, en gemeenten op het gebied van (bouw) vergunningen, handhaving en de ruimtelijke procedures.

Na het al dan niet volgen van deze interne opleiding waarbij je rondkijkt in verschillende keukens, zoeken wij in overleg met jou, een geschikte plek. Ook is het mogelijk om intern bij ons te blijven werken. Deze opdrachten bij gemeenten hebben verschillende looptijden vanaf minimaal 3 maanden tot vaak 1 jaar. Na jouw dienstverband gaan we weer om de tafel zitten. Voor het einde van jouw opdracht gaan we weer om de tafel zitten. Vond je het leuk en wil je weer een opdracht vanuit dezelfde gemeente? Of wil je toch ergens anders verder kijken? Een andere richting opgaan qua opdracht is natuurlijk ook mogelijk.

Waarom bij ons werken in plaats van direct voor een gemeente?

Je krijgt bij ons persoonlijke begeleiding van senior adviseurs
Je krijgt de kans om bij meerdere opdrachtgevers in de keuken te kijken. Het is vaak moeilijk om te bepalen welke baan echt bij je past en wij bieden je de kans om in de praktijk te ervaren in welke omgeving jij het beste tot je recht komt.
Hierdoor ontwikkel jij je sneller binnen bepaalde disciplines dan wanneer je in vaste dienst bent. Je doet in korte tijd veel ervaring op en bent daardoor ook sneller inzetbaar op verschillende projecten. Doordat je verschillende bedrijven hebt gezien, zijn jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt ook ruimer geworden.
Je kan in overleg met ons een meerjarenplan maken en kijken naar functies die goed bij jou passen. Zo kan er binnen relatief korte tijd veel werkervaring worden opgedaan en zo word je interessant voor veel bedrijven.

Over ons
Om op de banenmarkt door de bomen het bos te kunnen zien, moet je sterk in je schoenen staan en precies weten wat je wilt. Wij kunnen ons voorstellen dat het als nieuwkomer niet altijd even makkelijk is. Daarom willen wij jou graag helpen.

Wij zijn een jong werving- en selectiebureau dat gespecialiseerd is op het gebied van omgevingsrecht. Je krijgt bij ons de kans om rond te kijken door middel van kortlopende opdrachten tot we de perfecte werkgever voor jou hebben gevonden en jij helemaal op jouw plaats bent.

Binnen ons netwerk hebben wij voldoende mogelijkheden binnen het omgevingsrecht. Denk aan opdrachten als juridisch adviseur, casemanager, planoloog, RO-jurist of regisseur/projectleider! Je wordt begeleid door senior adviseurs die weten hoe het werkt en je laten wennen aan het werken bij en met de overheid.

De overheid is niet saai en ambtenaren zijn niet lui! Hoe leuk is het om te kunnen zeggen dat jij hebt meegeholpen aan de realisatie van een woonwijk. Of dat jij een vergunning voor het bouwen van woningen hebt verleend. Jouw stempel op de omgeving zal lang zichtbaar blijven.

Uitbestedingen
Naast onze werving en selectie werkzaamheden bieden wij ook de mogelijkheid tot uitbestedingen. Onze gemeentelijke partners lopen vaak over van casussen die moeten worden behandeld en daardoor blijft het werk zich opstapelen.

Samen met onze partner, een ervaren juridisch adviseur die meer dan 22 jaar voor verschillende gemeenten heeft gewerkt, lossen wij dit probleem graag voor u op. Gemeenten kunnen diverse casussen aan ons uitbesteden. Zo helpen wij gemeenten met diverse juridische werkzaamheden binnen het fysieke en sociale domein.

Voordelen:

In drukke periodes kunnen gemeenten een aantal casussen bij ons kwijt. In rustige periodes kunnen hun eigen werknemers het onderhouden.
Het is een stuk goedkoper dan detachering.
Gemeenten hebben een ervaren vraagbaken erbij.
Gemeenten zijn geen tijd kwijt aan het inwerken van een gedetacheerde werknemer.


Contactgegevens
Rietbeemdenborch 2
5241 LG Rosmalen
T: 06-19105962
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -