< Terug naar alle leden

Konsilo Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Konsilo levert dienstverlening op het gebied van mens en werk en ondersteunt u dan ook graag op zowel professioneel als persoonlijk vlak. We ondersteunen op persoonlijk vlak graag tijdens een moeilijke periode bij onder andere stress, een burn-out, interactieproblemen en tal van andere persoonlijke ongemakken. Daarnaast ook op professioneel vlak, denk hierbij aan loopbaanvraagstukken, outplacement, duurzame inzetbaarheid en re-integratie.
Onze diensten leveren wij veelal aan zakelijke klanten, maar dus zeker ook aan particulieren! De ondersteuning bieden wij zowel door samen te komen, als online via e-mailcontact en videogesprekken.
ZAKELIJK
Met spoor 2-trajecten bieden wij een begeleiding van zieke medewerkers die in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter op zoek moeten naar alternatieve mogelijkheden op de arbeidsmarkt.
Bij outplacement begeleiden wij uw medewerkers naar een goede andere werkplek.
Bij loopbaancoaching kunnen wij stil staan bij ontwikkelvragen en loopbaanvragen en werken altijd naar een perspectiefplan toe.
Met stress en burn-out coaching begeleiden wij mensen terug in herstel naar een duurzame hervatting.
Met intervisiebegeleiding bieden wij groepen werknemers een proces waarin zij kunnen leren en ontwikkelen op pragmatische vraagstukken als bv professionaliteit en balans.
Op het gebied van duurzame inzetbaarheid kunnen wij zowel individuele vraagstukken oppakken als vraagstukken van een afdeling en/of bedrijf.

PARTICULIER
Ook particulieren bieden we onder meer loopbaanbegeleiding, coaching en e-coaching, studiekeuzebegeleiding en sollicitatiehulp.
We bieden dus geen standaardtrajecten, maar zorgen dat dit alles op maat wordt samengesteld en uitgevoerd. Wij stellen samen met u een traject op, waarin uw probleem en de bijbehorende hulpvraag centraal staan. Op basis hiervan bepalen we haalbare doelen waar we gericht en stapsgewijs aan werken.

KERNWAARDEN
Onze kernwaarden zijn: persoonlijk, betrokken en resultaatgericht

WIE ZIJN WIJ?
Sinds 2009 levert Konsilo maatwerk diensten op het gebied van mens en werk, zowel particulier als zakelijk. Dat doen we met een rugzak aan kennis en ervaring én met oprechte interesse en humor. Of het nu gaat om loopbaanbegeleiding, een outplacementtraject, re-integratie (eerste of tweede spoor), stress- en burn-out coaching of coaching op het gebied van duurzame inzetbaarheid, Konsilo focust zich altijd op mogelijkheden. Onze no-nonsense mentaliteit en onze pragmatische werkwijze helpen ondernemers en particulieren naar meer grip en plezier op zowel professioneel als persoonlijk vlak.
De kikker is een belangrijk element in ons logo. En dat is niet voor niets. Uiteraard verwijst de kikker naar de naam van coach en oprichtster Bernadette Kwaks, maar de kikker staat vooral voor transformatie, ontwikkeling en humor. Alle coaches van Konsilo zijn dan ook ontwikkelingsgericht en brengen – niet onbelangrijk – dat extra vleugje humor mee in hun werkwijze.
Onze coaches richten zich niet alleen op de ontwikkeling van hun klant, maar ook op hun eigen ontwikkeling. Met regelmaat worden er cursussen en opleidingen gevolgd om de kennis en vaardigheden te vergroten.


Contactgegevens
Panovenweg 1 kantoor 103
5708 HR Helmond
T: 063-3594113
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €250.000 - €500.000