< Terug naar alle leden

WeWorkation Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

WeWorkation adviseert en helpt bedrijven bij het implementeren van een Workation-beleid, waardoor uw team de vrijheid krijgt om te werken op inspirerende locaties over de hele wereld. Met onze expertise en ervaring begeleiden we u bij elke stap, van strategieontwikkeling tot uitvoering. Daarnaast nemen we de stress weg bij het plannen en organiseren van de reis, zodat uw team zich kan concentreren op productiviteit en plezier. Werk en vakantie combineren was nog nooit zo eenvoudig!

In de afgelopen jaren is er een enorme verandering gekomen in ons denken over onze werkplek. Waar we vroeger allemaal verplicht naar kantoor kwamen, weten we nu dat het in veel gevallen helemaal niet uitmaakt waar je je werk uitvoert. Werken kan je op kantoor, thuis, maar ook op een hele andere plek op de wereld.

Bij WeWorkation ligt onze primaire focus op het ondersteunen van organisaties bij het integreren van effectief workation beleid in hun algehele strategie. We begrijpen het groeiende belang van werk-privébalans en de behoefte aan flexibele werkregelingen. Met onze expertise op het gebied van workation beleid kunnen we bedrijven begeleiden bij het benutten van deze innovatieve benadering om de productiviteit en tevredenheid van medewerkers te verhogen.

Het aanbieden van workations kan jou helpen om talent aan te trekken en te behouden, een positieve werkomgeving te creëren waarin medewerkers gedijen, de teamgeest te versterken en de algehele tevredenheid en prestaties van je personeel te verbeteren.

Hoi, ik ben Arnoud. Als voormalig commercieel directeur heb ik persoonlijk ervaren hoe stress en overspannenheid een grote impact kunnen hebben op zowel mijn professionele als persoonlijke leven. Het was een periode waarin ik me realiseerde dat er dringend behoefte was aan verandering.

Tijdens een wereldreis vond ik de ruimte om te reflecteren en te herstellen. Het was tijdens deze reis dat ik de kracht van een gebalanceerde levensstijl ontdekte, waar werk en ontspanning hand in hand gaan. Ik besefte dat dit niet alleen van onschatbare waarde was voor mijn eigen welzijn, maar ook voor anderen.

Met deze nieuwe inzichten en mijn passie om anderen te helpen, ontstond het idee van WeWorkation. Ik zag een kans om organisaties te ondersteunen bij het creëren van een gezonde werkcultuur, waarin medewerkers de ruimte krijgen om te gedijen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Mijn persoonlijke missie is om anderen te helpen de balans te vinden die ik zelf heb ervaren. Door WeWorkation aan te bieden, hoop ik een positieve verandering teweeg te brengen in de manier waarop we werken en leven. Samen kunnen we streven naar een gezondere, gelukkigere en meer vervullende werkcultuur voor iedereen.


Contactgegevens
Berliozstraat 12
4102BC Culemborg
T: 06-17256511
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2023
Vestigingen: -
Jaaromzet: -