< Terug naar alle leden

TVGR Services Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

Ondernemer | Social Media Expert | Consultant

Ik ben Tom Veuger, een gedreven ondernemer en social media specialist met een passie voor het helpen van bedrijven groeien en bloeien in het digitale tijdperk. Ik ben de trotse eigenaar van "TVGR Services", een bedrijf dat zich richt op social media management en social media consultancy.

Social Media Management:
Met mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van social media management, help ik bedrijven om hun online aanwezigheid te vergroten en hun doelgroep te bereiken. Ik ontwikkel strategieën die gericht zijn op het vergroten van merkbekendheid, het genereren van leads en het stimuleren van betrokkenheid. Door het creëren van boeiende content en het optimaliseren van advertentiecampagnes, zorg ik ervoor dat mijn klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl hun sociale kanalen effectief worden beheerd.

Social Media Consultancy:
Als consultant help ik bedrijven bij het identificeren van hun specifieke behoeften en doelstellingen op het gebied van social media. Ik bied strategisch advies en begeleiding bij het opzetten van succesvolle social media campagnes. Door diepgaand marktonderzoek en concurrentieanalyse, help ik mijn klanten om hun concurrentievoordeel te benutten en effectieve strategieën te implementeren die resultaten opleveren.

Ik ben een creatief en resultaatgericht persoon met sterke analytische vaardigheden. Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de social media wereld, en ik pas deze kennis toe om mijn klanten een concurrentievoordeel te bieden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw social media aanwezigheid te optimaliseren en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen, neem dan gerust contact met mij op. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen en samenwerkingen. Laten we samen uw digitale succesverhaal creëren!


Contactgegevens
Verlengde Slotlaan 103
3707 CE Zeist
T: 06-36111129
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2020
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000