< Terug naar alle leden

Thinking Steel Group Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Wij denken in staal
Thinking Steel wordt gevormd door Willemse Staalconstructies, Willemse Compleetbouw en Thinking Steel International. Samen al jaren een begrip in de staalwereld. Gilze is onze thuisbasis. Alle constructies worden hier in de fabriek ontworpen en geproduceerd. Onze projecten variëren van staalconstructies, dak- en geveltechniek tot turnkey bouwprojecten in de utiliteitsbouw. Deze lopen uiteen van kleinschalig tot complex en geavanceerd. Wij zijn uw staalpartner voor bouw- en verbouwplannen in binnen- en buitenland.

Bouwen aan duurzaamheid
Duurzaamheid of groen ondernemerschap is een belangrijk thema voor Thinking Steel. We dragen hier graag aan bij met innovatieve staaloplossingen want staal is bij uitstek een duurzaam materiaal.
Door een efficiënte inzet van staal bij duurzaam dubbelgebruik dragen we als MKB maakbedrijf bij aan het terug leveren van duurzame energie aan de samenleving. Dat zit ook in ons staal DNA!

Ons staal DNA
Werken met staal is onze passie. Staal inspireert ons en daagt ons uit. Om telkens weer het beste uit onszelf naar boven te halen. En alle mogelijkheden van dit veelzijdige en duurzame materiaal optimaal te benutten. Het ‘onmogelijke’ uit staal halen, dat is onze drive. Ons enthousiasme, vakmanschap en onze innovatie delen we graag. Dat doen we al vanaf het allereerste moment, toen Ger Willemse in 1978 de basis voor Thinking Steel legde.
Daar begint ons staal DNA de alles verbindende factor.

Sterk in staal, verbinding en innovatie
We delen graag onze staalkennis en -passie. En zoeken elke dag naar nieuwe creatieve en innovatieve toepassingen van staal en mogelijkheden voor futuristische architectuur. Of het nu gaat om een staalconstructie (klein of groot), totaaloplossing voor een turnkey bouwproject in Nederland of turnkey prefab voor utiliteit in het buitenland, Thinking Steel is uw betrouwbare staalpartner. We leveren kwaliteit en voeren elke opdracht uit volgens afspraak, tot in de kleinste details.


Contactgegevens
Vijfhuizenbaan 10
5126 PV Gilze
T: 0161-452471
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1978
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -