< Terug naar alle leden

VRW Technology Branche: Industrie, Ingenieursbureau

Bedrijfsomschrijving

Wij vertalen jouw idee naar een technische oplossing
En denken mee over hoe je je product efficiënter kan maken

Advies
Houdt een technisch vraagstuk je ‘s nachts wakker? Kom dan eens langs bij VRW, wij denken graag met je mee! Van een technische vraag tot het implementeren van een maatwerk oplossing. Door ons in een vroeg stadium te betrekken, vinden we samen de beste technische oplossing.

Software
Zonder goede software geen ijzersterke producten! Voor de besturing van jouw technische product hebben we daarom ook software ontwikkelaars in huis. Van firmware tot applicatie en complete IoT-oplossingen: wij zorgen dat de software naadloos samenwerkt met de elektonica. Zo ontwikkelen we een toekomstbestendig product dat optimaal functioneert.

Elektronica
Jouw idee naar een ijzersterk eindproduct vertalen? Met onze ruim 20 jaar ervaring helpen we jou met het bedenken en implementeren van technische oplossingen. We begeleiden elke fase in het ontwikkel- en productieproces: van het ontwerpen van schema’s en PCB-layouts tot het verzorgen van de productie, de inkoop, de kwaliteitscontroles en het testen.

Prototyping
Een technisch concept tastbaar maken? Onze jarenlange ervaring zorgt dat wij snel tot een werkend prototype kunnen komen. Zo kun je investeerders overtuigen, je klanten een sneakpreview geven of je product verder doorontwikkelen en perfectioneren. Door met korte iteraties te werken, kunnen we in korte tijd veel bereiken. Zo brengen we jouw idee snel tot leven!

Heb jij als MKB ondernemer een technische oplossing nodig die je concurrentiepositie versterkt? Dan gaan we graag met je in gesprek! Door onze brede ervaring in ontwerp, ontwikkeling en implementatie kunnen we je adviseren in de meest passende technische implementatie én je een toekomstbestendige oplossing bieden. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.


Ontwikkelen van elektronica
Van idee tot eindproduct
We helpen je graag met het vertalen van jouw idee naar een schema. Of van een schema naar een PCB-layout. Of van een PCB-layout naar een mooi eindproduct. Kortom, we kunnen het hele technisch traject voor je verzorgen. Maar wat heb je aan een mooi eindproduct dat niet optimaal functioneert? Precies, helemaal niets! Om dat te voorkomen, verzorgen we bij VRW ook de productie, kwaliteitscontrole en het testen. Zo ontwikkelen we een toekomstbestendig product dat optimaal functioneert.

In de afgelopen 20 jaar hebben we een sterk en betrouwbaar netwerk opgebouwd. Samen met onze partners (in productie, ontwerp en softwareontwikkeling) staan we garant voor maatwerk producten van goede kwaliteit en kunnen we jou helpen met het bouwen van duurzame producten.

Firmware en Software ontwikkeling
Eenvoud in complexiteit
Heb je je nieuwe of vernieuwde product in handen, dan wil je natuurlijk wel dat ‘ie optimaal functioneert. Voor de aansturing van je product ontwikkelen wij de firmware en software op maat. Doordat we kennis hebben van zowel software als hardware, weten we wat de technische mogelijkheden zijn. Zo zorgen we ervoor dat de software naadloos samenwerkt met de hardwareen maken we jouw product klaar voor de toekomst.

Of het nu gaat om een Windows of Linux applicatie, nieuwe firmware of om een complete IoT-oplossing: wij kunnen het voor je realiseren! Wij bouwen graag technische oplossingen voor complexe vraagstukken, gebaseerd op onze uitgebreide ervaring en met een logische ontwerpbenadering.

Ontwikkelen van prototypes
Wij maken elektronica en software ideeën tastbaar
Als je je idee wil gaan pitchen aan een potentiële investeerder, dan is het wel fijn om iets te kunnen laten zien. Wij kunnen jouw elektronica of software idee omzetten naar een werkend prototype. Hiermee kun je investeerders overtuigen, je klanten een sneakpreview geven of je product verder doorontwikkelen en perfectioneren. Door met korte iteraties te werken, kunnen we in korte tijd veel bereiken. Zo brengen we jouw idee snel tot leven!

De mogelijkheden in prototyping zijn eindeloos. Heb je een product ontwikkeld en wil je jouw idee kunnen testen of weten of het wel bij de doelgroep aansluit? Heeft je product nieuwe software nodig, maar twijfel je nog over welke functies je wilt toevoegen? Heb je een kleine serie producten of een enkel prototype nodig? Wij helpen je graag!

Benieuwd wat we van jouw idee kunnen maken? Neem vrijblijvend contact met ons op om van gedachten te wisselen.

Technisch Advies
In productontwikkeling en productinnovatie
Weten wat er nodig is om jouw innovatieve idee te vertalen naar een toekomstbestendig product? Op zoek naar technisch ondersteuning bij het uitwerken van je product? Of wil je jouw product moderniseren en nieuwe functies in de embedded software toevoegen?

Of het nu gaat om de ontwikkeling van je nieuwe product of de doorontwikkeling van je huidige product, wij helpen je graag! Zit je nog in de ideevormingsfase? Perfect! Wij sluiten graag in een vroeg stadium aan, zodat we je goed kunnen adviseren in de technische implementatie. Zo ben je er zeker van dat je voor je productontwikkeling of productinnovatie de juiste ontwerprichting kiest.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem je vraagstuk mee en kom op de koffie! We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.


Contactgegevens
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven
T: 0645472399
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -