< Terug naar alle leden

Reyimpo Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Reyimpo BV is sinds 1971 het adres voor uw inkoop en verkoop van opslagtanks en silo's. Reyimpo onderscheidt zich in de markt door de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte opslagtanks en silo’s.

Enerzijds kunnen we in onze productiehal nieuwe RVS en stalen opslagtanks en silo’s op maat produceren, anderzijds hebben we een voorraad gebruikte opslagtanks en silos in RVS, kunststof, staal en aluminium. Vanuit deze combinatie kunnen verschillende alternatieven aangeboden worden. De inhoudsmaten die we kunnen leveren variëren in grootte van 1m³ t/m 1.500 m³. Daarnaast verzorgen we ook vaten, leidingwerk en aanverwante metaalconstructies.

Afhankelijk van o.a. uw wensen, producteigenschappen, economische aspecten, planning en wet- en regelgeving is er altijd een passende oplossing te vinden.

Nieuwbouw opslagtanks
Reyimpo B.V. is een producent van nieuwe stalen en RVS opslagtanks. We leveren gecertificeerde producten en bouwen elke tank op maat. Ook aanverwante onderdelen kunnen we produceren zoals trappen, kooiladders, bordessen, roerelementen, verwarming, koeling, isolatie enz. Onze medewerkers begeleiden het gehele proces ; vanaf uw eerste idee tot uiteindelijk het transport en plaatsen bij u op locatie. We leveren nieuwbouw opslagtanks vanaf 1m³ tot 1.500 m³. Deze opslagtanks worden gebouwd in onze speciaal hiertoe uitgeruste hoge werkplaats in Waalwijk en in één geheel getransporteerd naar uw locatie: via de weg of over het water.

Wilt u ook een nieuwe opslagtank laten bouwen? Neem contact met ons op.

Engineering
Onze engineers begeleiden u in het bouwproces, van uw eerste idee tot en met het uiteindelijke definitief ontwerp. Centraal staan uw wensen ten aanzien van budget en planning, maar ook praktische uitvoerbaarheid en wet- en regelgeving. Uiteindelijk is het project gereed voor productie ! Het ontwerpen van een tank is een proces dat we in samenwerking met u doorlopen. Wij engineeren zelf en modelleren in 3D. We kunnen zo bijvoorbeeld ook onze 3D-STEP files aan u leveren.

Productie
Reyimpo produceert opslagtanks, en alle onderdelen die daarbij kunnen horen. In onze productielocatie in Waalwijk zijn daarom alle apparatuur en machines aanwezig om de specifieke producten te kunnen produceren. We kunnen in onze productiehal opslagtanks vervaardigen van ca. 9 m doorsnede totwel 1.500 m3 inhoud. Onze grootste hal wordt gebruikt voor de productie van opslagtanks, de kleinere hal wordt gebruikt voor de veraardiging van aanverwante onderdelen zoals trappen, bordessen en constructiewerken. Onze lassers zijn gecertificeerd en ieder is uitgerust met slijp-, en lasapparatuur. Ook zijn er machines aanwezig zoals een bordelmachine, lasautomaat, platenwals, zaagmachines enz. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een afspraak!

Transport & Montage
Nadat de opslagtanks zijn vervaardigd en alle tests en inspecties naar tevredenheid zijn voltooid zijn de tanks gereed voor transport. De tanks kunnen over de weg vervoerd worden of als ze iets groter zijn over het water. Reyimpo kan het transport, en de daarbijbehorende hijs- en werkplannen, vergunningen e.d. voor u verzorgen. Ons team kan ook de montage ter plaatse voor u verzorgen.

Over ons
Reyimpo is een gerenommeerd specialist op de markt van opslagtanks en silo's in staal en roestvast staal. Reyimpo bestaat reeds vanaf 1971 en is met deze ruime ervaring een begrip geworden op de markt van de tankbouw. Behalve tanks heeft Reyimpo ervaring met silo's, vaten, leidingwerk en aanverwante metaalconstructies.

Sinds de oprichting heeft familiebedrijf Reyimpo zich voornamelijk gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen, onderhouden en repareren van diverse soorten opslagtanks, brandstoftanks, procestanks en mengtanks ten behoeve van de landbouw-, voedingsmiddelen-, energie-, (petro)chemie en tankopslagbedrijven.

Met kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs heeft Reyimpo zich een vaste positie verworven in de markt van de roestvast stalen en stalen tank- en silobouw.

Onze werkplaats
Wij beschikken over een geoutilleerde constructiewerkplaats met vakbekwaam en gecertificeerd personeel. Elke tank kunnen wij aanpassen naar wens van de klant zoals het aanbrengen van leidingwerk, bordessen, manramen en inspectieluiken, kooiladders, conussen, verwarmingsspiralen, stralen en schilderen in een door de klant gewenste RAL kleur, isoleren en het transport en monteren van de tanks en silo's. In onze nieuwe productiehallen worden de tanks op efficiënte wijze geproduceerd.

Onze vakmensen
De ruime ervaring en de specifieke kennis van onze technici komen bij de productie optimaal tot zijn recht omdat onze mensen van het begin tot het eind bij het product zijn betrokken. Deze betrokkenheid is de basis voor onze kwaliteit. Reyimpo is ook een SBB erkend leerbedrijf (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Wij bieden jong talent de mogelijkheid om zich bij ons te ontwikkelen. De studenten krijgen bij ons een goede en gevarieerde praktijkopleiding met uitzicht op een vaste baan.


Contactgegevens
Duikerweg 23
5145 NV Waalwijk
T: 0416-342113
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1971
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -