< Terug naar alle leden

Fello Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

Laat mantel­zorg­ het werk niet in de weg staan
Zoek jij naar een oplossing om het verzuim in jouw organisatie aanzienlijk te verlagen én er als een goede werkgever te zijn voor jouw mensen? Dan helpt Fello je daar graag mee.

Laat mantel­zorg­ werken
Mantelzorg werkt, als iedereen meewerkt. Meestal loopt het anders. Ben je de mantelzorger die er niet in slaagt om alle borden in de lucht te houden? Of de manager die de scherven van de werkvloer ruimt? Dan weet je het vast: scherven brengen geen geluk. Fello doet dat wél.

Draag zorg­ voor elkaar
De mantelzorger draagt zorg voor een ziek familielid. De manager draagt zorg voor de mantelzorger. Klinkt logisch. Toch weten nog te weinig werkgevers hoe ze dit kunnen doen. Dat moet anders, want onderzoek laat alarmerende cijfers zien.

1 op de 4 medewerkers combineert werk en mantelzorg.
1 op de 3 werkt meer dan 36 uur en zorgt meer dan 8 uur per week.
18% van het ziekteverzuim is mantelzorg gerelateerd.
38% van de werkende mantelzorgers voelt zich overbelast.

Fello, jouw rots in de branding
Ben je mantelzorger? Dan geven we je een-op-een coaching. We zijn vraagbaak en luisterend oor tegelijk. En helpen je met de organisatie van regeltaken.

Ben je werkgever? Dan staan we je bij met raad en daad. We maken samen het onderwerp mantelzorg in jouw organisatie bespreekbaar. En leren je hoe je als werkgever kunt helpen.

Wij zorg­en­ voor zorg­eloos werken
Door een duurzaam werkklimaat te creëren ontstaat er een harmonieuzere maatschappij. Dit wordt bereikt door het ondersteunen, informeren en het waarderen van mantelzorgers en diens werkgevers.

Het verhaal van Fello
Ons land telt maar liefst vijf miljoen mantelzorgers; mensen die dag in dag uit zorgen voor een familielid of een vriend. Vaak vinden mantelzorgers het lastig om hulp te vragen.

Zou het niet mooi zijn? Een wereld waarin iedereen voor elkaar zorgt. Het vinden van de juiste balans tussen werk en privé draagt hieraan bij. We ontfermen ons over de werknemer én werkgever, gesteund door onze ervaring op het gebied van mantelzorg. We creëren een werkklimaat met oog voor iedereen.

Zo zorgen wij voor elkaar.


Contactgegevens
Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven
T: 085-3036296
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -