< Terug naar alle leden

RF Designs Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

''IN EEN MINUUT KUN JE ZOVEEL VERTELLEN''

ANIMATIES
Overal zie je ze verschijnen in verschillende vormen.
Daar kan je niet om heen. Dit is tegenwoordig een van de snelste, fijnste en duidelijkste manieren om content te tonen aan uw doelgroep.

About me:
Ik wist al vroeg dat ik het tof vond om met mijn handen te werken en merkte vooral dat ik veel te veel mijn best deed voor werkstukken die ik moest maken. Dit was toen nog in Word... Toen ik naar het Mbo ging, heb ik een kennis mogen maken met het grafische vakgebied en heb het sinsdien niet meer uit het oog verloren en veel geleerd.

Ik ben afgestudeerd als Mediavormgever op het SintLucas en heb het vak Motiom Graphics zelf aangeleerd.

Naast animator/mediavormgever ben ik al 6 jaar een jeugdpupillentrainer en doe dit nog met alle plezier. Ik heb een passie voor mijn vakgebied, Geen uitdaging ga ik uit de weg als het gaat om grafisch werk. Ik ben pas tevreden als er goed werk geleverd wordt. Ik ben altijd wel in voor een gezellige babbeltje of een borreltje. Ik weet dat ik met mijn designs klanten kan aantrekken en behouden.

Ik voer mijn beroep met passie uit, Ik ga ook geen uitdaging uit de weg en ben altijd in om wat nieuws te leren. Zo blijf ik mezelf verbeteren zodat ik de beste service kan blijven geven.

''Een eigen identiteit is belangrijk, alleen zo kun je het verschil maken''


Contactgegevens
van Delfthof 133
5038 BW Tilburg
T: 06-24829367
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -