< Terug naar alle leden

HB-Creations Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

Wat mogen wij voor u doen?
De complete vormgeving van concept tot gereed product. Door onze jarenlange brede ervaring begeleiden wij u door het gehele proces. U heeft hierdoor slechts te maken met alleen HB-Creations die u geheel ontzorgd.

Vormgeving & opmaak - Wat kunt u van ons verwachten:
Herkenbaar en onderscheidend zijn met een professioneel eigentijds logo en doorgevoerde huisstijl. Uw doelgroep aanspreken met het juiste imago.

Onderscheidend
Als bedrijf of organisatie wil je je onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Of het nu stijlvol, kleurrijk of ietsje eigenzinnig is, een huisstijl die bij de identiteit van het bedrijf of organisatie past en consistent is doorgevoerd, versterkt de naamsbekendheid van de organisatie

Logo
Een logo (beeld- en/of woordmerk) is een visuele uiting die met een bedrijfs- of productnaam geassocieerd wordt. Het kan bestaan uit een afbeelding, een naam, een aantal letters of een combinatie daarvan.

Huisstijl
Een huisstijl bestaat uit verschillende elementen: een logo, kleur, typografie en eventuele aanvullende vormen. Een functionele huisstijl vormt de basis voor o.a. folders, brochures, website enz.

Restyling
Als uw logo of huisstijl al een aantal jaren oud en gedateerd is, kunt u kiezen voor een restyling. Bepaalde elementen kunnen dan opnieuw gebruikt worden, sommige elementen of kleuren kunnen worden aangepast. Zo blijft de herkenbaarheid van uw logo en huisstijl bestaan, maar is het aangepast aan de eisen van de tijd.

Drukwerk - Voorbereiding en productie:
Of het nu gaat om handelsdrukwerk of reclamedrukwerk, om briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, stickers, flyers, folders, brochures, posters en noem maar op: HB-Creations ontwerpt én drukt het voor u!

100% vrijheid, 100% klantgericht
HB-Creations koopt uw drukwerk in met één levensgroot voordeel: onze keuzevrijheid. Omdat wij geen
eigen machinepark hebben, spelen beperkingen van bepaalde persformaten geen rol. Wij kunnen 100% denken vanuit uw wensen. Dus wat het ook mag zijn, wij vinden altijd de juiste oplossing tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Alleen maar voordelen
HB-Creations bespaart u bovendien veel tijd, moeite en onzekerheid. Wij nemen u namelijk de complete zorg uit handen. Het enige wat u hoeft te doen, is een belletje plegen. Wij vragen offertes op bij de meest geschikte drukkerijen en de keuze is aan u.
Onze vele ingangen in de drukkerswereld garanderen u bovendien:
- Snelheid
- Flexibiliteit
- Scherpe prijzen

Topkwaliteit
Zo haalt HB-Creations topkwaliteit naar de regio, voor elke klant en elke opdracht. Van magazine tot verpakking. Van 100.000 spotgoedkope flyers tot complex gevouwen boekwerk in doos. Haarscherp, briljante kleuren en op papiersoort naar wens.
- Alleen maar voordelen
- 100% vrijheid
- 100% klantgericht
- Snelheid, flexibiliteit en scherpe prijzen
- Topkwaliteit drukwerk

Textiel druk, folie en borduren.

Zeefdrukken:
Zeefdrukken is een duurzame vorm van drukken. Het wordt gebruikt voor grotere aantallen en kan op bijna alle soorten textiel worden toegepast. Voor elke kleur wordt een aparte zeef gemaakt, waarna het ontwerp kleur voor kleur wordt gedrukt. Hierdoor is de prijs gerelateerd aan het aantal kleuren. Het ontwerp kan in ieder willekeurige PMS-kleur gedrukt worden en blijft kleur- en slijtvast.
Eigenschappen:
- Mogelijk vanaf 25 stuks
- Duurzaam (slijtvast en kleurecht)
- Grote toepasbaarheid (polo’s, caps, bodywarmers, tassen)
- Lage kosten
- Vele kleurcombinaties mogelijk, tevens PMS-kleuren

Foliedruk:
Het ontwerp wordt met een computergestuurde snijplotter uit gekleurde folie gesneden. Daarna wordt de folie met een hete drukpers op de kleding gedrukt. Door deze professionele druktechniek dekken de kleuren ook op donkere en felgekleurde kleding en behoudt de bedrukking zijn kleurechtheid, ook na meerdere wasbeurten. Er is een uitgebreid scala aan kleuren leverbaar.
Eigenschappen:
- Ideaal bij kleine oplages
- Geen opstartkosten
- Grote toepasbaarheid (o.a. polo’s, caps, bodywarmers, tassen)
- Volledig dekkend, ook op donker textiel
- Duurzaam (slijtvast en kleurecht)
- Ook verkrijgbaar in reflecterende en fluorescerende folie
- Snel klaar
- In principe 1 kleur – meerdere kleuren is mogelijk in overleg!

Borduurwerk:
Door textiel te borduren, krijgt het een exclusieve uitstraling, de reliëfwerking en de glans van het garen zorgen voor een opvallend en luxe uiterlijk. Voor textielsoorten die veelvuldig gebruikt en heet gewassen worden, bijvoorbeeld koksbuizen en schorten, is een borduring een zeer duurzame oplossing vanwege de wasechtheid. Een borduurontwerp bestaat uit maximaal 15 kleuren. Er kan direct op textiel worden geborduurd, ook kan er een badge worden gemaakt, welke op het textiel bevestigd dient te worden. Logo’s en eigen ontwerpen kunnen we ook voor u verzorgen.
Eigenschappen:
- Duurzaam (slijtvast en kleurecht)
- Vele kleurcombinaties mogelijk, tevens in een groot aantal
- PMS kleuren
- Exclusieve uitstraling
- Industrieel wassen mogelijk
- Grote toepasbaarheid (polo’s, caps, bodywarmers, tassen)
Geschikt voor grote en kleine aantallen

Logo
Voor het borduren van een logo wordt allereerst een borduurkaart gemaakt. De kosten hiervoor zijn eenmalig; bij vervolgbestellingen kan deze steeds opnieuw worden gebruikt. Bij zeer afwijkende formaten is het mogelijk dat een nieuwe kaart gemaakt dient te worden. Met zeer geavanceerde software wordt het bestand omgezet naar borduursteken.

SIGNMATERIALEN EN GROOT FORMAAT BEDRUKKEN BIJ HB-CREATIONS
Laat signmaterialen en groot formaat bedrukken bij HB-Creations. Bij ons vind je een ruim assortiment om je boodschap over te brengen. Denk hierbij aan posters, banners, plaatmaterialen, makelaarsborden, vlaggen, vloer vinyls, behang, muurdecoratie, strand vlaggen, raam stickers, gevelbanieren, textiel frames, textiel fabrics, accessoires en meer.

POSTERS:
Onze posters zijn te verkrijgen in 17 standaard formaten of in een eigen gekozen formaat. De posters kunnen bedrukt worden op 16 verschillende materialen. Deze materialen vallen onder de categorieën gesatineerd mc, silk mc, specials, premium, waterproof en fluoriserend neon. En zijn te bestellen vanaf 1 stuk en worden 4/0 Full colour, 4/4 Full colour.

BANNERS & PLAATMATERIALEN:
Wij bieden verschillende soorten banners aan. Hierbij kun je denken aan hekwerkbanners, roll-up banners, L-banners en x-banners. Daarnaast heb je een ruime keuze uit plaatmaterialen. Denk hierbij aan plexiglas, forex, dibond, polystreen, HPL (Trespa), displaykarton, golfkarton, dispa, re-board, flexibel PVC, kanaalplaat, Foamboard en Magneetfolie. De plaatmaterialen zijn te bestellen vanaf 1 stuk. Accessoires die bij de plaatmaterialen te bestellen zijn, zijn kartonnen steunen en tiewraps. Ook heb je de keuze om de platen na te bewerken met boorgaten.

VLAGGEN EN MUURDECORATIE:
Ook bieden wij een ruime keuze aan vlaggen aan. Zoals mastvlaggen, hoog formaat mastvlaggen, baniervlaggen, gevelvlaggen, kioskvlaggen, gevelbanieren en beachflags. De mast- en gevelvlaggen en beachflags zijn gemaakt van 110 g/m2 Flag of 115 g/m2 Longlife. De kioskvlaggen en gevelbanieren zijn gemaakt van 610 g/m2 blockout banner. Bij het bestellen heb je de keuze uit verschillende formaten voor jouw ontwerp.

Diverse muurdecoraties verkrijgbaar bij HB-Creations Rijen Tilburg Reeshof. Hierbij kun je denken aan behangrollen, fotobehang, muurcirkels en meer. Onze raam stickers zijn te verkrijgen in tien verschillende formaten en 13 verschillende materialen zoals polymeer, specials, herpositioneer baar en Pvc-vrije materialen.Onder onze sign materialen en groot formaat valt ook muurdecoratie. Hierbij kun je denken aan behangrollen, fotobehang, muurcirkels en meer. Onze raam stickers zijn te verkrijgen in tien verschillende formaten en 13 verschillende materialen zoals polymeer, specials, herpositioneer baar en Pvc-vrije materialen.

Onze textiel frames en fabrics zijn ook onderdeel van groot formaat. De textielframes zijn te bestellen in aluminium, zwart of wit. Ook heb je de keuze uit vijf verschillende diktes, of je een wand-, vrijstaand of hangend frame wil en is het in ieder formaat verkrijgbaar. Onze textiel fabrics zijn verkrijgbaar in drie verschillende materialen, worden 4/0 Full colour geprint en in ieder gewenst formaat verkrijgbaar.

AUTORECLAME: UW RIJDEND VISITEKAARTJE:
Er zijn vele mogelijkheden om jouw personenautos, bedrijfsbus of vrachtwagen te beletteren. Door de keuze uit talloze kleurenfolie in combinatie met full colour geprinte folies zijn de mogelijkheden oneindig. Samen met jou creëren we een ontwerp dat naadloos aansluit bij uw wensen. Doordat wij alle fullcolours lamineren en gebruik maken van hoogwaardige folies van onder andere Oracal, Avery Dennison en 3M hebben onze beletteringen een maximale levensduur. En voor wie geen permanente belettering wil, kunnen we ook magneetplaten maken. Zodat u alleen herkenbaar bent wanneer u dat wilt.

ACCESSOIRES SIGNMATERIALEN EN LARGE FORMAT:
Heb je accessoires voor bij de sign materialen en groot formaat nodig? Denk dan aan bijvoorbeeld beachflag accessoires, behang accessoires, plaatmateriaal accessoires, poster accessoires, roll-up banner accessoires, spandoek accessoires, textielframe accessoires en vlag accessoires. Hierbij kun je ook denken aan systemen, lampen, behangplaksel, behangspatels, lijmkwasten, behangrollers, naadrollers, breekmessen, zelfklevende magneten, ophangplaten, zuignappen met haken of schroefdraden, plafondhaken, stoepborden en inlegvellen, posterklemmen kliklijsten en nog veel meer.

WAAROM SIGNMATERIALEN EN GROOT FORMAAT?
Zorg ervoor dat je opvalt met onze sign materialen en large format producten. Onze vlaggen, banners, stickers en muurdecoratie zorgen ervoor dat jouw merk niet ongezien blijft. Maak groots reclame en druk je boodschap uit op onze producten. Zo blijf je altijd zichtbaar.

HB-Webshop
Op zoek naar een leuk cadeautje? Of gewoon even voor jezelf shoppen? HB-Webshop.com heeft een ruime keuze. Staat je product er niet bij of wilt je iets persoonlijk maken, stuur dan een berichtje en we kijken samen naar de mogelijkheden. Dat kan al vanaf 1 stuk.


Contactgegevens
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
T: 085-4014959
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2016
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -