< Terug naar alle leden

Janneke Design Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving

Prachtige bloemen voor elke gelegenheid.

Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we onze eigen unieke stijl en aanpak ontwikkeld voor het creëren van bloemstukken voor allerlei evenementen en locaties.

Voor ons draait het niet slechts om het vervaardigen van bloemcreaties, maar ook om het vertellen van een verhaal en het creëren van een sfeer die past bij de specifieke smaak en eisen van onze klant.

- Evenement Styling
Wij zijn gek op het stylen en het maken van prachtige bloemstukken voor allerlei gelegenheden; zakelijke evenementen en feesten, bruiloften, babyshowers, begrafenissen, enz.

Als doorgewinterde bloemisten begrijpen we feilloos welke sfeer u voor ogen heeft en brengen uw idee graag tot leven. Wij houden van een florale uitdaging en met een out of the box concept gaan wij heel graag aan de slag om zo onze eigen creatieve twist toe te voegen.

Backdrops, tafeldecoraties, bloemenwanden, tafelstukken of een elegante vaas met bloemen; we kunnen een groot deel van het werk uit handen nemen.

- Interieur beplanting
Ons hart ligt bij het laten samensmelten van architectuur en natuurlijke inrichting. Wij geloven dat de juiste balans tussen mens en natuur zorgt voor welzijn en productiviteit. Onze missie? Meer groen en natuurgevoel op de werkplek, zodat iedereen zich verbonden en gelukkig voelt in zijn omgeving. Bij ons vind je passie, kennis en een wereld vol groen.

- Exclusief
Bloemwerk

Wij bieden wekelijkse of maandelijkse bloemabonnementen aan (zowel vers als zijden), evenals planten voor kantoorpanden (groot en klein), hotels, restaurants, lunchrooms, particulieren en bedrijven in Zuid-Nederland en daarbuiten.

> Rouwbloemwerk
Het kiezen van een bloemstuk kan helpen bij het overbrengen van een persoonlijke, symbolische boodschap aan de nabestaanden ter nagedachtenis aan de overledene. In deze moeilijke tijd staan wij klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste bloemen. Wij begrijpen het belang van de door u gekozen bloemen en zullen een passend bloemstuk creëren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

> Bruiloften
We hebben het geluk gehad om al met vele fantastische stellen te hebben samengewerkt om hun visies tot leven
te brengen.

Of jullie nu een duidelijk idee hebben over hoe deze speciale dag eruit moet zien of niet; we brainstormen, adviseren en begeleiden jullie om samen tot een uniek ontwerp op maat te komen. We zorgen ervoor dat het bloemwerk op deze bijzondere dag een echte wauw-factor heeft!
Contactgegevens
Spikweien 43
5943 AC Lomm
T: 06-42211049
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: -
Jaaromzet: -