< Terug naar alle leden

Kleurgevoel Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Kleurgevoel is een holistische praktijk en opleidingscentrum, gericht op vrouwen die op zoek zijn naar een betere energiebalans en persoonlijke groei. Voor vrouwen die het gevoel met zichzelf zijn kwijtgeraakt door een trauma of (chronische) ziekte. Voor wie diep van binnen weet dat ze meer willen betekenen voor de mensheid en de planeet, maar niet helemaal weet hoe, door de persoonlijke uitdagingen.

Jij bent niet je diagnose.
Heb je een ziekte (gehad) of loop je met klachten die je tegenhouden om vol in het leven te staan?
Verstoren bepaalde angsten of stress jouw geluksgevoel?
Lukt het niet om uit de ratrace van het leven te stappen?
Is je energiebalans verstoord en wil je weer in evenwicht komen?
Erkend natuurgeneeskundig en energetisch therapeut, (kinder) coach én ervaringsdeskundige Margo Ruiter van Kleurgevoel helpt je in een-op-een sessies die grauwe sluier van je af te gooien.

Het effect van kleur op je gezondheid
Elke kleur heeft een eigen energiefrequentie. Misschien herken je wel dat sommige kleuren bepaalde emoties oproepen. Het professioneel en therapeutisch inzetten van kleur gaat verder dan het veranderen van je stemming. Kleurgevoel zorgt voor een actieve kleurbeleving waardoor je kleuren kunt inzetten als specifieke kracht. Bijvoorbeeld ter ondersteuning bij chronische problemen of bij een disbalans in je energie.

Bij welke klachten kan Kleurgevoel helpen?
Veel chronische klachten, allergieën, een verlaagde weerstand, burnout, maar ook kanker of een depressie: het komt allemaal voort uit een verstoord immuunsysteem. Wanneer je een probleem hebt met je immuunsysteem, kan kleur je helpen van je klachten af te komen. Omdat hormonen je immuunsysteem aansturen, kun je ook voor hormonale klachten bij Kleurgevoel terecht.

Van klacht naar kracht door kleur en licht.

Holistische therapie: het complete plaatje
Je leven bestaat niet uit die ene klacht. Kleurgevoel werkt daarom via een holistische benadering: alle aspecten in je leven nemen we mee. Dus naast je gezondheid komen bijvoorbeeld voeding en beweging aan bod, relaties en carrière, zingeving en creativiteit.

Margo van Kleurgevoel zet in op zelfredzaamheid en jezelf echt leren kennen. Ze geeft je tijdens de therapie een bewustzijnscheck: wat neem je mee, wat ga je veranderen?

Alles wat leeft, groeit naar het licht.


Contactgegevens
Lijmbeekstraat 95
5612 NA Eindhoven
T: 06-53890417
I: -

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2003
Vestigingen: -
Jaaromzet: -