< Terug naar alle leden

Bestcon Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Over Bestcon
Bestcon: ruim zestig jaar ervaring en expertise op het gebied van prefab cascobouw. De afgelopen decennia zijn we uitgegroeid tot een kundige en veelzijdige ontwikkelaar, producent én monteur van uiteenlopende geprefabriceerde betonproducten. Samen met ons team van specialisten werken we vol passie en deskundigheid aan uw projecten. Wij focussen ons op het heden en de toekomst, maar zijn ook trots op onze historie; we vertellen u daar graag meer over! We vinden het daarnaast belangrijk dat we u deelgenoot kunnen maken van ons werk. We laten dan ook graag onze opdrachtgevers aan het woord; we praten met hen over hun mooie bouwprojecten en de samenwerking met Bestcon.

Een heldere visie
Over de ontwikkelingen binnen de Nederlandse bouwsector zijn we bij Bestcon duidelijk en realistisch: met een door het EIB becijferde jaarlijkse behoefte van 70.000 tot 80.000 woningen en een verwachte trek naar grote en middelgrote steden ziet we volop kansen. Ons streven is dan ook dat steeds meer mooie bouwprojecten het stempel ‘Built by Bestcon’ mogen krijgen. Hoe we dat doen, leest u op deze website. Wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Daar praten we graag met u over verder. Neemt u gerust contact met ons op!

Leverancier, co-maker én regisseur
Bestcon kenmerkt zich door verschillende dimensies en kwaliteiten. Daardoor zijn we in staat om in elke fase van het bouwproces nauwgezet in te spelen op de actuele en toekomstige behoeften van projectontwikkelaars en aannemers. Zijn we totaal leverancier? Co-maker? Regisseur? Bestcon is het eigenlijk allemaal. We regelen, zorgen, ontzorgen, plannen en realiseren. We zoeken naar oplossingen die snel, veilig en conform de afgesproken leverdata zijn. We streven daarbij naar zo min mogelijk logistieke bewegingen. Onze manier van werken zorgt voor meer grip op de risico’s tijdens een ruwbouwfase. We hebben alles aan boord om onze opdrachtgevers optimaal te voorzien van vakkundigheid, capaciteit en continuïteit. Kiest u ook voor Bestcon? Dan kiest u voor kwaliteit en zekerheid in prefab.


Contactgegevens
Kanaaldijk 19
5683 CR Best
T: 0499-366366
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1951
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -