< Terug naar alle leden

Expeditie Werk Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Werken is topsport!
Het grootste gedeelte van de dag wordt besteed aan werk en de druk om te presteren is hoog. Constant moet je “aan” staan. Of je nu op kantoor werkt of in het magazijn, je moet voldoen aan productienormen, quota’s of sociale verwachtingen van collega’s en de werkgever. Werken is topsport en net als een topsporter, kunnen medewerkers overbelast raken of ziek worden.

Waarmee kan Expeditie Werk jou ondersteunen?
Expeditie Werk verzorgt voor werkgevers verzuimmanagement en geeft antwoord op arbeidsdeskundige vraagstukken. Op deze wijze worden werkgevers en medewerkers door een arbeidsdeskundig professional ondersteund vanaf dag 1 van een ziekmelding. Expeditie Werk staat voor het ontdekken van nieuwe of andere mogelijkheden in werk. Dit kan bij de bestaande werkgever zijn of bij een andere werkgever. Het durven kiezen voor de onbekende weg met alle onzekerheden die er bij horen is vaak een uitdaging. Wij begeleiden daarbij in de rol van expeditieleider. Samen gaan we alle mogelijkheden voor werk onderzoeken, totdat we vinden wat we zochten en wat perfect past bij de medewerker.

VOOR WIE IS EXPEDITIE WERK?
- Voor midden en grootbedrijf
Expeditie Werk voert opdrachten uit voor het midden en grootbedrijf, met 50 tot 250 medewerkers (midden bedrijf) of meer dan 250 medewerkers (groot bedrijf) in dienst.

-Voor verzekeraars
Expeditie Werk voert opdrachten uit voor verzekeraars en staat de vaste teams van verzekeraars bij met verschillende opdrachten die komen vanuit een claim op de polis.

- Voor overheden
Expeditie Werk voert opdrachten uit voor gemeenten, provincies en rijksoverheden en is hiermee bij uitstek een geschikte partner voor overheden.

- Voor de zorgsector
Expeditie Werk heeft ervaring met het uitvoeren van opdrachten voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Hierdoor kunnen wij de zorgsector uitzonderlijk bedienen.

DIENSTEN
- Arbeidsdeskundig onderzoek
Wanneer een medewerker door langdurig of complex verzuim niet in staat is om de eigen functie volledig of gedeeltelijk uit te voeren, biedt een arbeidsdeskundig onderzoek uitkomst. Een arbeidsdeskundig onderzoek geeft inzicht in de mogelijkheden die de medewerker heeft om terug te keren in het arbeidsproces, waarbij zowel mogelijkheden bij de huidige werkgever als bij andere werkgevers onderbouwd worden weergegeven. Als werkgever ben je namelijk verplicht om vanuit de Wet verbetering poortwachter te onderzoeken welke mogelijkheden de verzuimde medewerker in eigen werk of ander werk heeft en de werkgever dient daarbij goed te onderbouwen waarom bepaalde keuzes in het verzuimproces gemaakt zijn. Wat de uitkomst ook zal zijn, het advies is altijd gericht op welke arbeidsmogelijkheden de medewerker heeft.

- Gratis adviesgesprek
In Nederland is het verzuimmanagement belegd bij de werkgever. Dat wil zeggen dat je als werkgever eindverantwoordelijk bent voor de re-integratie. Eindverantwoordelijk voor iets waar je misschien helemaal geen verstand van hebt. Hoe prettig zou is het dan de beschikking te hebben over een onafhankelijke deskundige op het gebied van arbeidsongeschiktheid en verzuim?

- Verzuimmanagement
Weet jij de juiste weg bij verzuim? De Wet Verbetering Poortwachter kan erg ingewikkeld en complex zijn en niet alle werkgevers hebben voldoende kennis in huis om te voldoen aan alle wettelijke vereisten. Dit kan grote gevolgen hebben voor zowel jou als je medewerker. Wist je bijvoorbeeld dat het UWV een loonsanctie kan opleggen, ook al heb je twee jaar je uiterste best gedaan om je medewerker te laten re-integreren? Dat betekent nog een heel jaar het loon doorbetalen en doorgaan met de re-integratie.
Ook de medewerker is gebaat bij een goede en duurzame re-integratie. Het hebben van werk is namelijk de beste sociale zekerheid. Zowel jij als jouw medewerker hebben dus voordeel bij een snelle en goede re-integratie.
Contactgegevens
Donkse Dreef 82
5233 HE 's-Hertogenbosch
T: 06-15595460
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: juni 2022
Vestigingen: -
Jaaromzet: -


Error loading MacroEngine script (file: AdsBanners.cshtml)