< Terug naar alle leden

Neofit Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Neofit - centrum voor welzijn!

Wij ontwikkelen en verzorgen trainingen gericht op het verhogen van algeheel welzijn voor zowel particulieren als bedrijven. Met positieve psychologie als basis staan amplitie en preventie centraal.

Vitaliteit is een persoonlijke kwestie waarbij wij uitgaan van “one size doesn’t fit all”. Daarom bieden wij altijd oplossingen op maat die passend zijn bij diverse persoonlijkheden en binnen elke bedrijfsvitaliteitsplan.

METEN IS WETEN
- Verschillende bedrijfsculturen, visies en mensen die deze uitdragen, vragen om verschillende benaderingen en oplossingen.
Wij maken gebruik van gevalideerde vragenlijsten en meetinstrumenten voor het verkrijgen van een betrouwbaar beeld in de mentale en fysieke fitheid van de medewerkers. Na deze anonieme behoeft inventarisatiepresenteren wij, in overeenstemming met de hulpvraag van de organisatie, een passend voorstel op maat.

WAAROM NEOFIT TRAINING
- De synergie: de kracht van samenwerking.
Een multidisciplinaire aanpak is ons inziens meest efficiënte en doeltreffende middel om de vitaliteit te verbeteren. Onze trainingen bieden handvatten en vaardigheden aan om de bewustwording en self eficacy te prikkelen waardoor men de mindset kan omzetten of aanpassen richting een gezond en vervuld leefstijl. Tegelijk en in het verlengde van het theoretische deel van de training wordt het fysieke lichaam uitgedaagd op het gebied van spierkracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en flexibiliteit.

MENSELIJK EN HEDENDAAGS
- Waarde gericht leven.
Het leren waarde gericht leven in plaats van doel gericht leven vergroot de levenskwaliteit. Dit resulteert in o.a. hogere productiviteit en bevlogenheid en heeft dus ook positief effect op (werk)geluk.

GEEN QUICK FIX & MAGIC PILLS
- Win win eindresultaat.
Gewoontes, patronen, omgeving, erfelijkheid, overlevingsinstinct…en noem het maar op. Allemaal factoren die een bewust, vitaal en duurzaam bestaan constant uit balans (dreigen te) brengen. Aandacht, betrokkenheid, toewijding en vastberadenheid is wat wij tijdens de Neofit training geven en terug verwachten van de deelnemers voor een win win eindresultaat.


Contactgegevens
Kelvinstraat 23 A
5223 GD 's-Hertogenbosch
T: 06-45688066
I: Website

Business facts
Medewerkers: -
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: -
Jaaromzet: -