< Terug naar alle leden

MasterMind Solar Branche: Bedrijfshuisvesting, Klimaattechniek

Bedrijfsomschrijving

Overal in Nederland!
MasterMind Solar heeft een uitgebreide ervaring in het adviseren en in eigen beheer installeren van zonnesystemen door heel Nederland. Wij kiezen er sinds 2018 voor om te werken met erkende leveranciers van zonnepanelen, omvormers en onderconstructie producenten, zodat u als consument zekerheid hebt over uw investering. Wij hebben alles 'van advies tot installatie in eigen beheer.

Wanneer u het overweegt om een zonnesysteem aan te schaffen, is het goed om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van de verschillende type zonnepanelen en omvormers. Ook de manier waarop alles geïnstalleerd wordt is van belang. MasterMind Solar levert op maat gemaakte installaties op. U kunt hierbij denken aan een grondopstelling, een op maat gemaakte schansopstelling voor op een (klein) plat dak en de reguliere pannendak. Wilt u weten wat het beste bij uw situatie en wensen past, dan zijn wij ervoor om u van een professioneel advies te voorzien en om u nieuwe inzichten te geven in de verschillende mogelijkheden. Vul het contactformulier in bij interesse en wij bellen u zo snel mogelijk op voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat.

Doelstelling
Waar we naar streven is een leefbare wereld die wij milieubewust aan onze kinderen door willen geven.

Doe mee en help ons een leefbare wereld achter te laten voor de toekomstige generaties!

Wat is zonne-energie?
SOLAR; het woord SOLAR kan worden gedefinieerd als de energie die uit de zon komt. Solar energy, oftewel zonne-energie, is de stralingsenergie die vrijkomt bij de omzetting van waterstofatomen in heliumatomen. De zon is zo groot dat er 1 miljoen aardes in passen, en de hoeveelheid energie die hij afgeeft is zo groot dat 564 miljoen ton waterstof per seconde omgezet wordt in 560 miljoen ton helium. De 4 miljoen ton energie die tijdens deze transformatie verloren gaat, wordt in de ruimte verspreid. Deze energie staat bekend als zonne-energie en houdt het leven op onze planeet in stand. De afstand tussen de zon en de aarde is ongeveer 150 miljoen kilometer, en het duurt ongeveer 8 minuten voordat de zonnestralen onze wereld bereiken. Zonnestralen vallen op de buitenste laag van de aarde met ongeveer 1400 J energie per vierkante meter per seconde. Deze waarde staat bekend als de zonneconstante. De hoeveelheid zonne-energie per vierkante meter die door de atmosfeer stroomt is 1000 J. Deze energie gebruiken we om op verschillende manieren warmte en elektriciteit op te wekken.

MasterMind Solar heeft een samenwerking met GreenLoans.
GreenLoans is een dochteronderneming van de ABN Amro bank, gespecialiseerd in milieuvriendelijke groene leningen.


Contactgegevens
Wilhelminastraat 26/006
5141HK Waalwijk
T: 06-87537085
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: -
Jaaromzet: -