< Terug naar alle leden

Tristo Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

Werk uitbesteden? Tristo.

Welkom bij Tristo, dé sociale werkplaats in Helmond waar wij een positieve impact creëren op de levens van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bij Tristo geloven we in de kracht van samenwerking en bieden we onze werknemers de mogelijkheid om hun zwakke punten te ontwikkelen en een waardevolle plek in de arbeidsmarkt te verwerven. Ontdek hoe we gemeentes, werknemers en opdrachtgevers verbinden in een inclusieve en dynamische omgeving.

Bij Tristo begrijpen we dat jouw bedrijf unieke behoeften heeft en dat je soms specifieke taken wilt uitbesteden. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor het uitbesteden van werk.

Met onze flexibele aanpak kunnen we jouw bedrijfsprocessen optimaliseren en efficiënter maken. Of het nu gaat om eenmalige projecten of terugkerende taken, ons ervaren team staat klaar om jouw wensen te vervullen.

Textiel productie met een Turkse kwaliteit:
Bij Tristo beschikken we niet alleen over uitgebreide ervaring in verpakkingen, maar hebben we ook een geavanceerde textiel productie lijn die volledig is gecreëerd door een toonaangevende Turkse textielfabrikant.

Mogelijkheden in textiel
Het partnerschap met deze Turkse textielfabrikant stelt ons in staat om onze klanten een breed scala aan textielproducten van topkwaliteit aan te bieden. Of het nu gaat om kleding, stoffen accessoires of andere textielartikelen, onze productie lijn zorgt ervoor dat elk item met precisie en zorg wordt vervaardigd.

Onze focus op kwaliteit en efficiëntie, gecombineerd met de voordelen van de sociale werkplaats, resulteert in een win-winsituatie voor bedrijven die op zoek zijn naar zowel kwaliteit als kostenbesparingen.
- Geavanceerde textiel productie lijn volledig gecreëerd door een toonaangevende Turkse textielfabrikant.
- Breed scala aan textielproducten van topkwaliteit, zoals kleding, stoffen accessoires, en meer.
- Win-winsituatie voor bedrijven die op zoek zijn naar zowel kwaliteit als kostenbesparingen.

Verpakken en assemblage:
Tristo is dé specialist in ver-, in en ompakwerk. Met een team van meer dan 40 ervaren medewerkers kunnen we grote hoeveelheden bulkproducten sorteren, verpakken, sealen en etiketteren.

Productie uitbesteden?
Ontdek onze veelzijdige werknemers en goed uitgeruste productieruimte voor diverse productiewerkzaamheden. Met jarenlange ervaring en uitstekende begeleiding bieden wij tevredenheid bij het afleveren van opdrachten.

Bij ons kunt u rekenen op getrainde werknemers en faciliteiten zoals een eigen vrachtwagen, laad- en losmogelijkheden, en opslag in ons magazijn. Ontdek de mogelijkheden van ons leerhuis en ervaar de kwaliteit die we leveren.

Mogelijkheden:
- Labelen van producten
- Pakketten samenstellen
- Sorteren van producten
- Controle werk
- Scan werk
- Controle werk
- Altijd maatwerk oplossingen

Waarom kiezen voor tristo:
- Betrouwbaar, wij leveren kwaliteit. van de eerste contact, tot de offerte en oplevering.
- Financieel aantrekkelijk, we werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit biedt vele (financiële) voordelen.
Flexibel, wij veranderen met je mee. Veranderd jouw opdracht dan passen wij ons werk daar op aan.

Onze missie: Werkgelegenheid en groei
Bij Tristo ligt onze missie in het hart van ons werk: werkgelegenheid en groei mogelijk maken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn er trots op dat we bijdragen aan de sociale verantwoordelijkheid door kansen te bieden aan hen die vaak over het hoofd worden gezien. Onze toegewijde teamleden zorgen ervoor dat elke werknemer de ondersteuning krijgt die nodig is om te floreren in hun carrière.

Onze werknemers: Sterke gemeenschap
Tristo is meer dan alleen een werkplaats; het is een hechte gemeenschap van werknemers en teamleden die elkaar ondersteunen en stimuleren. Onze werknemers zijn de drijvende kracht achter onze missie en vormen het kloppend hart van onze organisatie. Door middel van training, begeleiding en persoonlijke ontwikkeling werken we samen aan een positieve verandering in hun professionele en persoonlijke leven.


Contactgegevens
Rooseindsestraat 52
5705 BV Helmond
T: 0492-726002
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -