< Terug naar alle leden

ALMN Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Lease

Bedrijfsomschrijving

ALMN - Mensen maken leasing.

- Het beste leasecontract: Maatwerk afgestemd op jouw mobiliteitsbehoefte. Het contract dat we ook zélf zouden ondertekenen.
- Jij staat bij ons centraal: Persoonlijk contact met adviseurs die voor jou door het vuur gaan. Jou blij maken is waar wij het voor doen.
- Geen kleine (l)ettertjes: Zorgeloos de weg op dankzij duidelijke tarieven en contracten. Zonder gekke verrassingen aan het einde van de rit.
- Altijd een oplossing: Geen enkele situatie en oplossing is ons te gek.
Wij gaan én staan voor onze klanten. Punt.

Al sinds 2004 verzorgen wij vanuit gedreven professionaliteit de beste mobiliteit voor mensen en organisaties. Bij ons kun je zowel zakelijk als privé leasen. Onze vloot kent inmiddels al meer dan 6.000 voertuigen van alle denkbare merken. Naast personen- en bedrijfsauto's bieden wij diverse andere mobiliteitsoplossingen. Van leasefiets tot mobiliteitspas, en van shortlease tot deelauto.

Als leasemaatschappij bewegen we met jou én de tijd mee. Onze huisstijl was inmiddels toe aan een update, zodat deze weer aansluit op wat we voor jou willen betekenen. We voegen Zakelijke en Private Lease samen onder de afkorting van onze naam: ALMN. Korter en krachtiger, met één overkoepelende uitstraling.

Vanuit de Betuwe bedienen wij heel Nederland. Vandaar dat onze nieuwe huisstijlkleuren een relatie hebben met deze streek. De ronde letters in het logo stralen onze toegankelijkheid uit. En heb jij het puntje op de 'n' al gezien? Deze symboliseert de mens. Leasing is volgens ons maatwerk, wat alleen mensen van vlees en bloed kunnen bieden. Vandaar de pay-off onder ons nieuwe logo: Mensen maken leasing.

- Mensen maken leasing.
Jij bent elke dag in beweging. Naar het werk. De kinderen van school halen. Rijdienst voor de sportvereniging. Gezellige dagjes uit. 's Zomers naar de camping in Italië.
Beweging hoort bij de mens. Beweging is vooruitgang, stilstand achteruitgang. Dat is al eeuwen zo.

Als mobiliteitspartner bewegen we met jou mee. Terwijl jij onbezorgd achter het stuur zit van je leaseauto – of fluitend op je leasefiets – zijn wij dagelijks in de weer om duizenden klanten te bedienen met de allerbeste mobiliteitsoplossingen. Professioneel en gedreven. Vanuit de gedachte dat iedereen uniek is, met een unieke mobiliteitsbehoefte. Of jij nou werkt als zzp’er, je auto least als particulier, of het wagenpark van misschien wel meer dan honderd collega’s beheert: leasing is maatwerk.

Bij maatwerk horen mensen van vlees en bloed. Die vragen persoonlijk en deskundig beantwoorden. Die proactief reageren óp en informeren óver de snelle veranderingen in de mobiliteitsbranche. Die oplossingsgericht acteren op elke situatie. Die jou zorgeloze mobiliteit garanderen. Kortom: die jou in beweging houden.

Bij ons ervaar je het verschil. Dat is onze belofte. Je tekent bij ons niet zomaar een leasecontract. Je zet je handtekening onder het beste leasecontract.

Dat is nogal een belofte, we weten het. We nodigen je dan ook uit het zélf te ervaren. Dan begrijp je pas echt de volledige omvang van de kreet onder onze naam. Mensen maken leasing.


Contactgegevens
Marconistraat 12
4004 JM Tiel
T: 0344-638057
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1986
Vestigingen: -
Jaaromzet: -