< Terug naar alle leden

Energy Service Center Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Alles voor Solar-installatie in één tool: Alles-in-één software voor installateurs van zonnepanelen. Hiermee bereik je als "solarteur" een ongekend efficiënt bedrijfsproces, van het eerste klantcontact tot de factuur.

EVEN VOOSTELLEN: ENERGY SERVICE CENTER
Onze uitdaging was om de PV-Markt transparant te maken voor zowel installateur als de fabrikant. Dit door middel van processen te automatiseren zodat gebruikers efficiënter kunnen werken. Dat is waar de toegevoegde waarde ligt van Energy Service Center B.V.

Sinds 2010 ben ik, Robert Herckenrath, actief in de PV- markt waar ik in verschillende divisies heb gewerkt, van producent, ontwikkelen van montagemateriaal naar ondersteunende functie van verkoop naar zowel B2B en B2Cen als laatste het opzetten van een groothandelsverkoopkantoor in Nederland. Door veel in de keuken te hebben gekeken bij PV-installateurs was de tijd aangebroken om met een nieuwe dimensie te komen in de zonne-energiemarkt.

Vanaf juni 2018 zijn wij gestart met het ontwerpen en ontwikkelen van het Energy Service Center Platformtool waar we installateurs en fabrikanten samenbrengen.

Onze drijfveer is het efficiënter maken van de dagelijkse werkzaamheden voor alle medewerkers in uw organisatie. Dat kan voor de verkoop, inkoop, administratie, planning, uitvoering of service erg handig zijn.

Met ESC introduceren we met trots een kant-en-klaar platform voor alle MKB-bedrijven die te maken hebben met PV-installaties en waar het in bulk plannen en beheren van PV-installaties regelmatig of zelfs dagelijks speelt.

Door de transparante werking en het eenvoudige gebruik kan elke verkoper, inkoper, werkvoorbereider, planner, projectleider, administrateur en monteur binnen no-time zijn taak volbrengen.

Het platform van Enery Service Center is een snelle, effectieve en kostenefficiënte oplossing voor jou als installateur/solarteur en uw klant bij het bestellen en leveren van PV-installaties en zonnepanelen. Wij zetten de voordelen voor u en uw klant op een rij op de wijze zoals ons platform werkt: snel, direct en zonder onnodige stappen of afleidende ‘nice-to-have features’.

SNELHEID IN HANDELEN
Van opnameformulier tot nacalculatie van een PV-installatie, alles kan snel in hetzelfde platform. Zodra alle project-specificaties verzameld zijn, kan in hetzelfde systeem de aanvraag naar materiaal geplaatst worden en geselecteerde fabrikanten kunnen direct reageren, inclusief prijs, beschikbaarheid en levertijd.

Na het kiezen van de beste optie voor de klant en het vaststellen van de marge, kan de offerte van de fabrikant(en) omgezet worden naar een offerte de klant. Nooit meer uren werken aan een offerte, maar binnen 10 min klaar! Bekijk alle functionaliteiten.

EEN HELEDERE, LAGE PRIJS
Wij vinden één heldere, lage prijs per product belangrijk. Doordat je via het platform rechtstreeks in contact staat met fabrikanten kun je direct van de lage prijzen genieten die fabrieken rekenen. De scherpste prijzen, en uit voorraad levering.

Een gunstige inkoop is niet de enige besparing; door een efficiënter proces kan de installateur vele uren besparen, die hij/zij normaal aan administratie of contact kwijt was.

BETROUWBARE FABRIKANTEN
Wij werken alleen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers, waaronder gerenommeerde namen, zoals LG, Huawei, Panasonic en meer dan 80 andere fabrikanten. We beoordelen de fabrikanten op de kwaliteit van de producten en betrouwbaarheid van de diensten die ze leveren.

De reden dat fabrikanten hieraan mee wilden doen is dat we nu gezamenlijk een forecast kunnen zien en hebben. Hierop wordt de productie aangepast en ons magazijn gevuld.

HET NIEUWE WERKEN
Het Nieuwe Werken verandert de manier waarop wij werken structureel en ingrijpend. Het Nieuwe Werken is slimmer en efficiënter werken, werken onafhankelijk van tijd en plaats door gebruik te maken van internet.

Al onze diensten en producten worden getoetst op het leveren van een bijdrage aan Het Nieuwe Werken. Zo willen wij zelf ook werken bij Energy Service Center en dat doen we ook.


Contactgegevens
Europalaan 6
5232 BC 's-Hertogenbosch
T: 06-51029600
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: -
Jaaromzet: -